GÜREŞ&BOKS&BODY

güreşmi boksmu bodymi

• Total voters
    14
Öncelikle şunu söyleyeyim yeniyim yeni konu aç dedim açtım öyle silmezseniz memnun olurum.Sormak istediğim soru şu.Ben 16 yaşındayım 1.80 boy 88 kiloyum.
Ama 88 kilo olduğuma kimse inanmaz yani vücudumda pek yağ yok çoğunluk 70 falan gösteriyorsun diyo yani öyle yağlı şişik bi tip değilim.Herneyse ben 6 aydır kick boks yapıyorum.Şöyle bi sorunum var ben biraz ezik duruyorum sokakta :D.Şu anki derdim sokakta kendimi savunmak.Aklımda hep hangi sporu yapsam iye bi soru var.Body yapıyım diyorum sınıfımda bodyci arkadaş var çocuk kaslı güçlü ama vurmayı bilmiyor.Güreş desem çok güç kazandırıyomuş ama kick bokstada vurmayı öğreniyorsun sizce hangi sporu yapmalıyım?[DOUBLEPOST=1389722182][/DOUBLEPOST]ya birisi bi şeyler yazsın lütfen

Son düzenleme:
Boksun gerçekten çok etkisi oluyor. Şunun şurasında 1.5-2 aydır gidiyorum ama nasıl yumruk vurabileceğini çözdükten sonra çok etkili oluyor. :) Ben de boks ve street workout birleştirmeyi düşünüyorum. :)

Boksun gerçekten çok etkisi oluyor. Şunun şurasında 1.5-2 aydır gidiyorum ama nasıl yumruk vurabileceğini çözdükten sonra çok etkili oluyor. :) Ben de boks ve street workout birleştirmeyi düşünüyorum. :)
ya orası öylede boksta cidden çok iyi sayılırım ama güreşçi nin daha güçlü olduğunu söylüyorlar ve sokakta bi kavgada yakınına girerse kemiklerini kırar bodyci de çok kaslı oluyo

ben çok saf görünen biriyim ondan dolayı dalga geçen çok oluyo kavga isteyen.Şimdi kickboksla beraber yine bişeyler tyapıyorumda diyorumki sokakta hangisi kendimi daha iyi savunmamı sağlar

Boks artık klasik bir dövüş oldu sokaktaki 5 insanın 3 u boksu biliyor. Seri olman lazım. Bence muay thai öneririm. Muay thai ve güreşi karistirirsan çok iyi bi karma olur

Back
Yukarı