GÜNÜN SORUSU; NEDEN BESLENME LİSTELERİMİZDE "ÇORBA" YOK!!!!

RALTUNDA

Üye
Evet arkadaşlar başlıktaki sorundan da anlaşılacağı gibi. Neden beslenme listemizde çorba eklemiyoruz!!

Mercimek tarhana tel şehriye arpa bunlar bildiğim kadarı ile bitkisel protein içeren yiyecekler. Ve sıvı olduğu için sindirimi daha kolay ve faydalıdır diye düşünüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz????!!!!

Ben içiyorum valla , mercimek acayip gaz yapıp şişiriyor ama yinede seviyorum. Bu beslenme konusu tamamen amaca yönelik , her vücut tipine , kişiye ve hedefine göre değişir. O yüzden genelleme yapmak pek doğru değil.

Kalorisine gramajina vs bakarsan anlarsın.Gereksiz şeylerle midenizi doldurmayın.Gerektiği zaman yersiniz.Kendinizi ve midenizi yorgun hissettiğinizde ogunun cani cehenneme diyip corbani afiyetle içip rahat rahat oturabilirsin ;)

makronu hesapladıgın surece sıkıntı yok. ben haftada 5 gun corba ıcerım. hazır çorbalardan sakının, yüksek proteinli hazır çorbalardan da.

Evet arkadaşlar başlıktaki sorundan da anlaşılacağı gibi. Neden beslenme listemizde çorba eklemiyoruz!!

Mercimek tarhana tel şehriye arpa bunlar bildiğim kadarı ile bitkisel protein içeren yiyecekler. Ve sıvı olduğu için sindirimi daha kolay ve faydalıdır diye düşünüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz????!!!!

Sindirdiğinde çorbadan alıcağın kalorinin yaklaşık 2 katını çorbayı yemek için harcıyorsun :)

Çünkü Bulgur, Pilav ve benzeri besinler çok pratik hazırlanan karbonhidrat kaynakları. :D

Çorba yapmak daha uğraştırıcı, her an yapamıyor insan.

Yoksa kim demiş çorba tüketilemez diye, mesela Mercimek şu an tüketebileceğin tartışmasız en kaliteli besindir. İçerisinde protein de içeriyor, karbonhidrat da içeriyor, yani sadece paso Mercimek yiyerek bile vücut yapabilirsin. :D

Back
Yukarı