orcunarslan
Üye
ÖNCELİKLİ KONU / Bu forumu yeni öğrendim konulara baktığımda bayağı yardımcı olmuşsunuz yardımcı olursanız sevinirim. ben 14 yaşındayım okul başladığından beri göbeğimi nasıl eriteceğimi düşünmekteydim fazla kilom yoktu 178 boyum 64 kilom vardı aynı boy ve benden 1-2 kilo fazla olan kişilerde göbek olmamasına rağmen bende vardı aşağılanıyordum yani. Tatile girdik hiç dikkat etmedim 73 kilo oldum haliyle göbeğim hâlâ duruyor. İdeal kilomun 68 falan olduğunu düşünüyorum kilo veririm ama kilo verirken göbeğimi de 1 ay içinde yani okullar açılana kadar yok etmek istiyorum hiç değilse biraz eritmek istiyorum daha sonra devam ederek kasa dönüştürmek istiyorum hayal gibi geliyor ama :/
ÖBÜR KONU / Öbür konu da kol kası yapmak, yıl boyunca ne kadar bana gücü yetmeyen arkadaşlarım da olsa kaslarını gösterip kanka gel kol kaslarımızı karşılaştıralım falan gibi sözlerde bulunurlardı ve hepsinin kası benden fazla idi nasıl kol kası yapabilirim 4 kg lık 2 tane dumbell ım var neler almam gerekiyor
ÖBÜR KONU / Öbür konu da kol kası yapmak, yıl boyunca ne kadar bana gücü yetmeyen arkadaşlarım da olsa kaslarını gösterip kanka gel kol kaslarımızı karşılaştıralım falan gibi sözlerde bulunurlardı ve hepsinin kası benden fazla idi nasıl kol kası yapabilirim 4 kg lık 2 tane dumbell ım var neler almam gerekiyor