Merhabalar herkese öncelikle selamun aleyküm. 18 yaşındayım 1.77 boyunda 72 kilo ağırlındayım kilom normal göbeğim falan hiç bişeyim yok fakat göğüslerimden çok şikayetçiyim büyük değil gibi ama sarkık galiba bazı bu durum beni çok rahatsız ediyor vücudum iyi sayılır ama sırf bunun yüzünden her t-shirti giyemiyorum bazı tshirtlerden hafif belli oluyo bu durum çok sinir etmeye başladı beni. Ellerimle göğüsüme biraz baskı uyguladığımda göğüs uçlarım belirginleşiyor ve öyle gayet iyi normal duruyor fakat 1-2 dakika sonra geri eski haline dönüyo. Nedense normal halinde göğüs uçlarım hiç belirgin değil. Doktora gözükmeyi düşünüyorum jinekomasti için fakat jinekomasti olduğumu düşünmüyorum göğüs uçlarında büyüme gibi bi sıkıntı yok büyümeyi geç göğüs uçlarımda ki nokta bile ancak göğüsüme baskı uyguladığımda oluşuyor.
Her neyse arkadaşlar 3 ay kadar spora gittim (20 gündür gidemiyorum tatildeyim tekrar başlıcam şimdi) ilk ayda tabi temel hareketler falan ısınma süreci 2. Ay bölgeselde göğüs gününde bench press üst göğüs fly 3. Ayda göğüs gününde ise bench press dumbell fly üst göğüs cable crossover ve pullover yaptım. Her gün olmasada antreman çıkışı 5-10 dakika arası kardiyo çalışması yaptım. Beslenme olarakda sıkı bir diyet yaptım protein ağırlıklı beslenme düzgün karbonhidrat alımı yaptım hayatımdan şeker tuz un yağ falan herşeyi çıkarttım fakat göğüslerim halen aynı durumda lütfen biri yardım edeblirmi bu 3 aylık süreçte kilo verdim vücudum daha iyi oldu fakat göğüslerim hala aynı lütfen birisi yardım etsin
Her neyse arkadaşlar 3 ay kadar spora gittim (20 gündür gidemiyorum tatildeyim tekrar başlıcam şimdi) ilk ayda tabi temel hareketler falan ısınma süreci 2. Ay bölgeselde göğüs gününde bench press üst göğüs fly 3. Ayda göğüs gününde ise bench press dumbell fly üst göğüs cable crossover ve pullover yaptım. Her gün olmasada antreman çıkışı 5-10 dakika arası kardiyo çalışması yaptım. Beslenme olarakda sıkı bir diyet yaptım protein ağırlıklı beslenme düzgün karbonhidrat alımı yaptım hayatımdan şeker tuz un yağ falan herşeyi çıkarttım fakat göğüslerim halen aynı durumda lütfen biri yardım edeblirmi bu 3 aylık süreçte kilo verdim vücudum daha iyi oldu fakat göğüslerim hala aynı lütfen birisi yardım etsin