BassHunter
Üye
Merhaba öncelikle sorularımın ayrıntılı olacağını söylemeliyim.
Uzun zamandır futbol oynamaktayım fiziksel eksiklerimi gidermeye çalışıyorum.
1.Sorum(Hızlanma): Futbolda defans mevkisinde oynuyorum arkaya atılan uzun toplarda çabuk hızlanıp topa forvetten önce müdahele etmem gerekiyor. Bu çabuk hızlanmayı nasıl sağlarım.
2.Sorum(Omuz omuza): Savunmada oynarken sık sık teke tek durumlarda kalıyorum. Rakipler forvetler olarak fiziksel olarak üstün( 1.85-1.90 boy/ 80-90kilo) bu adamlarla uzun süreli omuz omuza müdahelelere girip nasıl ayakta kalırım.
3.Sorum( Hava Hakimiyeti): Nasıl max. yüksekliğe min. sürede ulaşırım
Kendi özelliklerimi ve imkanlarımı yazmam çözümlerinizde etkili olacaktır.
Tekniğim, oyun bilgim çoğu savunma oyuncusundan yüksektir.
Kilo: 66
Boy: 1.80
Hergün gidebileceğim tam teşekkülatlı bir spor salonu, havuz, haftada 1-2 kere yapılabilecek halısaha maçları, hergün oynayacağım küçük çapta bir saha(zemin plastik karışımı) gibi imkanlarım var. İstediklerime ulaşmak için neler yapmalıyım.
Uzun zamandır futbol oynamaktayım fiziksel eksiklerimi gidermeye çalışıyorum.
1.Sorum(Hızlanma): Futbolda defans mevkisinde oynuyorum arkaya atılan uzun toplarda çabuk hızlanıp topa forvetten önce müdahele etmem gerekiyor. Bu çabuk hızlanmayı nasıl sağlarım.
2.Sorum(Omuz omuza): Savunmada oynarken sık sık teke tek durumlarda kalıyorum. Rakipler forvetler olarak fiziksel olarak üstün( 1.85-1.90 boy/ 80-90kilo) bu adamlarla uzun süreli omuz omuza müdahelelere girip nasıl ayakta kalırım.
3.Sorum( Hava Hakimiyeti): Nasıl max. yüksekliğe min. sürede ulaşırım
Kendi özelliklerimi ve imkanlarımı yazmam çözümlerinizde etkili olacaktır.
Tekniğim, oyun bilgim çoğu savunma oyuncusundan yüksektir.
Kilo: 66
Boy: 1.80
Hergün gidebileceğim tam teşekkülatlı bir spor salonu, havuz, haftada 1-2 kere yapılabilecek halısaha maçları, hergün oynayacağım küçük çapta bir saha(zemin plastik karışımı) gibi imkanlarım var. İstediklerime ulaşmak için neler yapmalıyım.