FUTBOLCUYUM HANGİ SUPPLEMENTLERİ KULLANMALIYIM?

ilkerc

Üye
Merhaba arkadaşlar,hocalar.Ben futbolcuyum ve yazın sezona hazırlık olarak fitness,kondisyon,çabukluk vb. antremanlar çalışıyorum supplement olarak ne önerirsiniz protein tozumu,kreatinmi veya farklı birşey mi? Açıkçası güzel bir vücutda istiyorum ama öncelik sizin ne önerirsiniz?

tek ihtiyacın olan kreatin protein tozu vb supplementler gereksizdir makrolarınızı düzgün alin yeter.ayrıyetten kafein kullanmanizda baya yarar var antremana baslamadan 30 60 dk arasinda icerseniz baya faydasini gorursunuz kafeinide supplement olarak almaniza gerek yok 2 in 1 3 in 1 kahve kullanabilirsiniz ben nescafenin kahve cekirdegini kullaniyorum 2 3 kasik suyla karistirip icebilirsin

Merhaba arkadaşlar,hocalar.Ben futbolcuyum ve yazın sezona hazırlık olarak fitness,kondisyon,çabukluk vb. antremanlar çalışıyorum supplement olarak ne önerirsiniz protein tozumu,kreatinmi veya farklı birşey mi? Açıkçası güzel bir vücutda istiyorum ama öncelik sizin ne önerirsiniz?
Performans için antrenman öncesi 1-1.5 saat önce 200 mg civarında kafein alabilirsin(2 fincan şekersiz türk kahvesi gibi). Beetroot juice(pancar suyu) da iyi bir seçenek..

Back
Yukarı