bu iş yanlış. çünkü tamamiyle full body ağırlık antrenmanı var. amerika'da futbolun karşılığı amerikan futboludur. bu da ona göre bir sistem. sizin de ingilizce bilmediğiniz ortada. soccer player olarak araştırmanız gerekiyor. ben doğrusunu yazdım yukarıda. siz de zırt diye yazmışsınız ama...[DOUBLEPOST=1549745151][/DOUBLEPOST]dil yordam bilmeyen adamlar burada yazıyor tavsiye veriyor. yahu siz kim bilir o yabancı sitelere bakıp neler tükettiniz neler.
Yardımcı olmaya çalışmış en azından. Yanlış ise düzeltebilirsin. Üslubun ve söylediklerin yanlış(etik olarak). Daha yapıcı konuşabilirsin..bu iş yanlış. çünkü tamamiyle full body ağırlık antrenmanı var. amerika'da futbolun karşılığı amerikan futboludur. bu da ona göre bir sistem. sizin de ingilizce bilmediğiniz ortada. soccer player olarak araştırmanız gerekiyor. ben doğrusunu yazdım yukarıda. siz de zırt diye yazmışsınız ama...[DOUBLEPOST=1549745151][/DOUBLEPOST]dil yordam bilmeyen adamlar burada yazıyor tavsiye veriyor. yahu siz kim bilir o yabancı sitelere bakıp neler tükettiniz neler.
özür dilerim. bir anlık sinir.Yardımcı olmaya çalışmış en azından. Yanlış ise düzeltebilirsin. Üslubun ve söylediklerin yanlış(etik olarak). Daha yapıcı konuşabilirsin..
beni affeder misiniz? özür dilerim. bir anlık sinirle yazdım onu öyle.ben sitenin amerikan sitesi olup olmadığına dikkat etmedim; o yüzden amerikan futbolu ayırdımını yapamadım. Zaten siteyi incelemedim. Başlığı gördüm hemen paylaşmak istedim sevinçle buldum diye. Bir de belirteyim ben Amerikada iki farklı okulda mba yaptım. Bu ingilizce düzeyimi anlatmama yardımcı olur.
Önemli değil. Sıkıntı yok.beni affeder misiniz? özür dilerim. bir anlık sinirle yazdım onu öyle.
anlayışınız için teşekkür ettim. kabalık ettim.Önemli değil. Sıkıntı yok.
kaldı mı böyle adamlar ya, gel öpücembeni affeder misiniz? özür dilerim. bir anlık sinirle yazdım onu öyle.