Furkan Solak Calf

benden sana bır tavsiye o zaman sana o kiloyu kaldırısın kaldıramassın demicem ancak o yaşta o kadar ağır kiloların altına girme gelişim sürecindesin boy uzamanı etkiler. forumda senın yaşıtındakilerin yapacağı antrenmanlar var. onları gözden geçir ve bu yaşta o ağırlık muhakkak dizlerine ve eklemlerine zarar verecektir.

https://www.bodyforumtr.com/makaleler/antreman/body-ye-erken-ya-ta-ba-layanlar-in-program.html

bu başlığı okumanı siddetle tavsiye ederim.
mehmetnail ilgin için teşekkür ederim ben yapabiliceğin max. ağırlığı yap kuralını uyguluyorum (nizaminin dışına çıkmadan) ama dediğin gibi boy uzamasına ve eklemlere zarar verebilir.boyumun daha fazla uzamasını zaten istemiyorum 1.84-1.85 falanım.Bu boy bana yeter.Bu konuyu ben spor salonundaki hocamla konuşayım eklemlerime bir zarar gelme ihtimali varsa kiloyu düşürürüm.Teşekkürler.

Bu hareketi ilk defa görüyorum :D

trollüğe devam :)

aynen arkadasların yorumlarıyla aynı gorusteyım ne leg press olmus nede calf calısılır boyle arkadasım bır an once dogru harekete vıdeoyu yukledıgın sıteden bakıp yaparsan sana faydası olur ... ılerde dız kapaklarında yasıyacagın sıkıntılar meydana gelmesını engellersın boylece kolay gelsın

Birader ben bu hareketi senin yaptığın şekilde 300 kilo girerim forumda eminim bu şekilde 500 kilo da giren vardır ama tam senin yaptığın şekilde

adam kendine göre yarım leg press yaparak bacagını ısıtıyo sonra calfa geciyo dogru hareket yanlıs değilki

beyler salona gidicektim, butun motivasyonum gitti videoyu izleyince. bi uyari falan koysaydiniz :D

Back
Yukarı