fullbody overtraining? ve deri sarkmaları için fullbody uygunmudur

fullbody yapmak overtraininge yol açarmı sizce ? beslenmem çok iyi değil proteini fazla alamıyorum normal derecede alıyorum diğer yağ karb vb onları iyi alıyorum ancak fullbody yaptıgım zamanlar ant sonrası günler başım çok ağrırdı 11 saat uyurdum kendime gelmek için bilmiyorum acaba overtrainingmi oluyordum şuan üst alt vücut geçtim ama bir yanım fullbodyi özlüyor o antremanta attıgım teri özlüyorum :D yağ oranım 17 18 civarında klom 73 ve deri sarkmaları mevcut vücudumda fullbody bunun için uyugnmudur sonuçta tek hareket giriyoruz her antremanda bana az gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? (fullbodyde altyapı oluşturamadım daha yani barfiks dips gibi hareketleri yapamıyorum)

Son düzenleme:
Krds dogru durust beslenmessen 2 gun ful body yapsan bile agrila rolur overtraining iyi beslenirsen olmazsin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha öncedende yazmıştım fullbodyde 3 kez çalıstırcaz bütün kasları vücut daha çok besin istiycek bunu karşılıyamadıgımdada kas kaybı olmasından korkuyorum ama splitte kaslar 2 3 gün dinlenmiş olcak ama daha altyapı olusturamadım fullbodyde mesela barfiks dips 1 tekrar çıkmıyor olmadı fullbody geri dönüp antremanı kısa öz tutarım her bölgeden 2 haremet girceğime 1 girerim gibi ..[DOUBLEPOST=1501606073][/DOUBLEPOST]hem kardioya zaman ayırabilirim fullbodyde bununda avantajı var

Gogus ve sirt 2 hareket koy kollardan 1 koy kendine protein shaker tarifleri var onlardanda yapabilirsin yada sublement kullanabilirsin

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı