kantakuzen
Üye
Herkese merhabalar,
Aranıza yeni katıldım. Ben uzun süredir fitness ile ilgileniyorum fakat, istediğim vücuda bir türlü kavuşamadım. Bir süredir işler lehime ilerliyor.
Şu anki durumum:
1.74 cm boy 75 kg %18 yağ oranı. Yağ oranımı 2.5 haftada %22 den %18 e düşürdüm. Hedefim 75 kg %13 yağ oranı. Bunun için de 4 kg yağ yakıp, yerine kas koymam gerekiyor
Bir hafta yerimde saydım. Programımda değişiklik yapmayı düşünüyorum.
Programım:
A1-Plate Press 10
A2- Plate Squat 15
A3- Plate Row 20 (3 set/2 dk dinlenme)
B1-Plate Crunch 15
B2-Plate Curl 15
B3-Double Plate Press 10 (3 set/2 dk dinlenme)
C1-Explosive Push Up 15
C2- Plate Swing 15
C3- Plate Upright Row 15 (3 set/2 dk dinlenme)
D- Squat Press 1 dk(max) (2 set)
Haftada 3 gün bu programı uygulamayı planlıyorum. Bir de haftada 2 gün boks dersim var. Yağ yakımı için karbonhidrat alımını kesmek gerek diyenler var. Ama bu kadar aktiviteye karbonhidrat olmadan nasıl enerji bulacağım?
Yorum ve yardımlarınızı rica ederim.
Aranıza yeni katıldım. Ben uzun süredir fitness ile ilgileniyorum fakat, istediğim vücuda bir türlü kavuşamadım. Bir süredir işler lehime ilerliyor.
Şu anki durumum:
1.74 cm boy 75 kg %18 yağ oranı. Yağ oranımı 2.5 haftada %22 den %18 e düşürdüm. Hedefim 75 kg %13 yağ oranı. Bunun için de 4 kg yağ yakıp, yerine kas koymam gerekiyor

Programım:
A1-Plate Press 10
A2- Plate Squat 15
A3- Plate Row 20 (3 set/2 dk dinlenme)
B1-Plate Crunch 15
B2-Plate Curl 15
B3-Double Plate Press 10 (3 set/2 dk dinlenme)
C1-Explosive Push Up 15
C2- Plate Swing 15
C3- Plate Upright Row 15 (3 set/2 dk dinlenme)
D- Squat Press 1 dk(max) (2 set)
Haftada 3 gün bu programı uygulamayı planlıyorum. Bir de haftada 2 gün boks dersim var. Yağ yakımı için karbonhidrat alımını kesmek gerek diyenler var. Ama bu kadar aktiviteye karbonhidrat olmadan nasıl enerji bulacağım?
Yorum ve yardımlarınızı rica ederim.