Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar full body programı hazırladım kendime bu şekilde yapıcam sizce uygunmu değiştirmem gereken şeyler varmı over training olurmuyum vede değiştirmem gereken haraketlerin yerine ne koymalıyım? şimdiden teşekkürler
programında düzenleme yapabilirsin. mesela omuz tek egzersiz yeterli zaten trapez de eklemişsin 3 omuz fazla.onun yerine bench press yapman daha mantıklı yada çarşamba günü 2 yada 3 egzersiz yap omuzu. incline bench press neden yapıyorsun bilmiyorum belki çok tecrübeli olabilirsin de 1 yılın altındaysa tecrüben onu değil normal bench press yapman daha mantıklı hatta ondan sonra dumbell bench press de yapabilrisin ben öyle yapıyorum mesela bence haftada 2 gün 4x10 deadliftte fazla onuda çarşamba günü 4x8 veya 3 x 10 yapmanı öneririm sana sıkıntı çıkarabilir tek gün yeterli olur powerlifter değilsen.