Full body çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Znk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Znk

Üye
Yaşım 16 7 aydır bu sporu yapiyorum basladigimda 56 kiloydum boyum 1.73 64 kiloya kadar çıktim ama gelismem cok yavas geliyor bana hocam yasim.kucuk oldugu icin programımı body building ve fitness karışık olarak yaziyor ve split yaziyor full body calismasinin bana agir gelicegini soyluyor ve bb programininda tavsiyeniz nedir hoca dogrumu soyluyor sizce bu ilk konum cahilim bu sitede yanlis birsey paylastiysam afola abiler...

Estağfurullah yanlış yaptığın bir durum yok. Ancak şöyle birşey söz konusu hocanın full bodyden anladığı bütün makineleri sırayla gezmekse gereksiz. Ama gerçek full body antrenman olarak bileşik egzersizlerle başlayıp gereksiz izole hareketler eklemediğin sürece fullbody den daha fazla yarar göreceğini ve temelini daha sağlam atacağını düşünüyorum. Ayrıca Sen kendini birilerine teslim etmek yerine internetten ve sağlam kaynaklardan yararlanırsan geleceğin için en doğru başlangıcı yapmış olacaksın. Takıldığın noktalarda ve böyle tüyoları da almak istediğin zaman buralarda birilerine danışman tabi ki işine yarar. Aklında bulunsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı