FrankZane34 Before-After 2 yıl

2 yıla göre göğüs hariç gelişme iyi olmuş özellikle alt göğüsün eksik gibi görünüyor.
Kesinlikle alt göğüs eksikliğim var pek çalışmamıştım açıkcası.2 haftadır antrenman programımda.[DOUBLEPOST=1421513993][/DOUBLEPOST]
form iyi aynen devam kardeşim fotoğrafları boyutlandırsan görsellık ve tanımlama açısından daha ıyı olur.
Teşekkürler.Evet resimlerde sıkıntı oldu bilmediğimden:) ufak olunca daha net görünüyor.[DOUBLEPOST=1421514028][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler dostum:)

Hocam tebrik ediyorum on numara bir gelişim olmuş.Rica etsem bir kol ve bel ölçüsünü alabilirmisin ? Birde öncelikle bulk yaparak yağlanarak sonra definasyon mu yaptın ? Yoksa yavaş yavaş yağlanmadan mı geldin bu şeklide ?

Hocam tebrik ediyorum on numara bir gelişim olmuş.Rica etsem bir kol ve bel ölçüsünü alabilirmisin ? Birde öncelikle bulk yaparak yağlanarak sonra definasyon mu yaptın ? Yoksa yavaş yavaş yağlanmadan mı geldin bu şeklide ?
Teşekkürler hocam.Başladım başlayalı hiç ölçü almadım bulka girmedim hiç tek dikkat ettiğim vücudun estetik görünümüydü sadece.Parçalı.Düzenli bir programım da yok.

Beslenmeniz nasıldı ? Kalori hesabı veya fazla kalori alımı filan yaptınız mı ? Genel olarak aldığınız kalori ve beslenmenizden bahsedermisiniz ? Ayda kaç kg aldınız ortalama ?

39PPmA.jpg

Sanırım çözdüm orta boy resim koymayı :)[DOUBLEPOST=1423489477][/DOUBLEPOST]
Beslenmeniz nasıldı ? Kalori hesabı veya fazla kalori alımı filan yaptınız mı ? Genel olarak aldığınız kalori ve beslenmenizden bahsedermisiniz ? Ayda kaç kg aldınız ortalama ?
Hiç hesaplamadım kaloriyi,proteini vs..Dikkat etmeye çalıştığım çeşitli gıdalardan protein ağırlıklı beslenmek.Bi bakıma bilinçsiz yapıyorum bu sporu.
Beslenmem şöyle;

Sabah(antrenmana sabah gidiyorum genelde)
-5 adet yumurta beyazı 1 adet tam olarak yiyiorum.
-Yaklaşık 250-300 gr gelen tavuk bonfile hem sabah antrenman öncesi hem gelince hemen diğerini de yapıyorum.
-Bira bardağında 2 adet 2si1 arada kahve yapıyorum.

Öğlen(genelde iş yerinde oluyorum)
-İş yerinde çıkan yemeğe göre değişkenlik gösteriyor.Genel olarak pirinç pilav tavuk alıyorum.Yada pirinç pilavı nohut-kuru fasulye.Yanına da yoğurt.

Ara öğünlerim
-İş yoğunluğuna göre değişiyor bazen hiç yiyemiyorum unutuyorum.Yersem de yulaf ezmesi içine benim tavsiyem badem,doğranmış muz,üstüne bal ve yağsız süt.

Akşam

-İki vardiyalı çalışıyorum akşam 22:00'da eve geldiğimde ya salata yiyorum(tercihim maydanoz-roka-naneli yeşillikli ve bol limonlu).Yada Brokoli yiyorum haşlanmış limonlu sarımsak soslu:)

Uyku
-Bi ara düzene koymuştum 23:00 da en geç uyuyordum.Sonra bozuldu şuanda ortalama 22:45 yada 23:30 arası uyumuş oluyorum.Uykunun önemi çok fazla büyük geldi bana hem gelişim hem ağırlık antrenman açısından.

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar 1 seneyi geçmiş gelişimi mi atmayalı:).Bu arada bu sporda ki geçmişim tam olarak 3 Yıl 5 ay olmuş.
4rPonJ.png
[/url][/IMG][DOUBLEPOST=1458234681][/DOUBLEPOST]
Pk0J67.png
[DOUBLEPOST=1458234729][/DOUBLEPOST]
Selamlar arkadaşlar 1 seneyi geçmiş gelişimi mi atmayalı:).Bu arada bu sporda ki geçmişim tam olarak 3 Yıl 5 ay olmuş.
[DOUBLEPOST=1458234833][/DOUBLEPOST]https://i.hizliresim.com/Pk0J67.png[DOUBLEPOST=1458234895][/DOUBLEPOST]https://hizliresim.com/Pk0J67[DOUBLEPOST=1458234932][/DOUBLEPOST]
https://hizliresim.com/Pk0J67
[DOUBLEPOST=1458234972][/DOUBLEPOST]Çorba yaptım :D resim olayını çözemedim.Link çalışıyor sanırım.

Son düzenleme:
Kardeş haddime değil tabi de, tebrik ederim. Ben de 97 kilodan, 85'e indim ve devam ediyorum.

Sormak istediğim sorular:
Hiç tatlı yiyor musun? Ne yiyorsun ve sıklığı ne?
Haftada kaç gün spora gidiyorsun, ortalama kaçar saat kalıyorsun?

Kardeş haddime değil tabi de, tebrik ederim. Ben de 97 kilodan, 85'e indim ve devam ediyorum.

Sormak istediğim sorular:
Hiç tatlı yiyor musun? Ne yiyorsun ve sıklığı ne?
Haftada kaç gün spora gidiyorsun, ortalama kaçar saat kalıyorsun?
Estağfirullah kardeşim.
-Haftada bir yada iki kere kaçırıyorum maalesef tatlı:)
-5 Gün gidiyorum salona.Max 45-60 dk tek bölge gidiyorum olabildiğince ağır kaldırmaya çalışıyorum.

tek bölge derken nasıl yani kardeşim bir gün sadece biceps mi yapıyosun mesela ?
Hayır biceps-triceps olarak;
biceps 3 hareket
triceps 3 hareket olabildiğince sınırlarımı zorluyorum.[DOUBLEPOST=1460963583][/DOUBLEPOST]
O boyuna o kol yakışmamış. Boynu kalınlaştırmaya bak.
Teşekkürler.Boynum kalın fakat resim farklı çıkmış biraz.Kol geride kaldı haklısın.

Antreman gunlerin nasil peki on off nasil ayarladin guzel gelisim ayrica tebrikler
Her hafta değiştiriyorum şu şekilde oluyor 2 vardıya şeklinde.Ayda iki kez uyguluyorum yani son 1 aydır bu şekilde gidiyorum.
1.Hafta:Pazartesi(Göğüs)-Salı(Bacak-Arka Bacak-Kalf)-Çarşamba(Sırt-Karın)-Perşembe(Dinlenme)-Cuma(Omuz-Trapez)-Cumartesi(Kol ve arka kol)-Pazar(Dinlenme)
2.Hafta:Pazartesi(Göğüs)-Salı(Sırt-Karın)-Çarşamba(Bacak-Arka bacak-Kalf)-Perşembe(Omuz)-Cuma(Kol ve arka kol)-Cumartesi(Dinlenme)-Pazar(Dinlenme)

Back
Yukarı