FrankZane34 Before-After 2 yıl

Merhaba,iyi forumlar arkadaşlar;
Bu ayda tam olarak 2 yıl geçmişim oldu daha öncesinde askerlik öncesi 2 ayım vardı.Daha öncesinde ise futbol oynadım 5 sene.Bu spora başlama nedenlerim çoktu.Bilgisayarda çok takılıyordum(sabahalıcak şekilde),öz güvenim fazlasıyla eksikti ve kız arkadaşımdan ayrılmıştım beni çok etkildiği için kafamın dağılması için başladım.Daha sonra bende aşka dönüştü.Ağırlık kaldırmadığım zamanlar hasta ve sanki hayatımda eksiklik olmaya başladı açıkcası.şortla çekildiğim resimden 3 ay sonra başlamıştım.Birazda motive açısından açtım konuyu olmadı diye birşey yok gerçekten istedikten sonra gerisi fıs.Sadece zaman lazım bu sporda.Kullandıklarım arasında protein tozu,creatin,bcaa,glutamin,amino asit harici kullanmadım ve 6 aydır birşey kullanmıyorum.Performans açısından çok etkiliyor hem iş hem spor.Resimleri yüklemekteyim.[DOUBLEPOST=1414870452][/DOUBLEPOST]
73mskp.jpg
11welc7.jpg
6tfyfo.jpg
16lhbm9.jpg

Son düzenleme:
w1pl77.jpg
33agtwz.jpg
rhqzch.jpg
4shf8k.jpg
[DOUBLEPOST=1414871540][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar kusura bakmayın çok fazla büyük resimler:)Gözünüze sokar gibi oldu ama üzgünüm :(

güzel gelişme hocam tebrikler
Edit: kardeşim 2 sene aralıksız düzenli programla mı oldu bu gelişme olarak supplement neler kullandın ve hangi aylarında kullandın biraz açarsan sevnirim. Ayrıca yemek yeme düzenin falan nasıl

vücut güzel, hacimin iyi fakat karın bölgesine biraz daha yüklenebilirsin; bilmiyorum belki resimlerden öyle göründü ama iyi bir karın kası daha da estetik gösterir.

iyi gelişim tebrikler kardeşim,boy ,kilo ve kol kaç cm kardeş?
Boy:1.83 Kilo:84 başladığımdan bugüne hiç bir yerimin ölçüsünü almadım.Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1416506351][/DOUBLEPOST]
vücut güzel, hacimin iyi fakat karın bölgesine biraz daha yüklenebilirsin; bilmiyorum belki resimlerden öyle göründü ama iyi bir karın kası daha da estetik gösterir.
Sonuna kadar haklısın hiç sevmiyorum karın çalışmayı ama son bir aydır yüklendim.Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1416506398][/DOUBLEPOST]
öncelikle arka omuzlarına, sonrasında ise sırtına biraz daha yüklenmen gerektiğini düşünüyorum; tebrikler bu arada
Önerin aklımda hocam teşekkürler.

çok estetik bir vücut olmuş bence tebrikler özellikle kol çok hoş gözüküyor
kol programınızı paylaşır mısınız
Her bölgem için geçerli ve yanlış tabi ki belli bir programım yok en fazla hangi harekette pump hissedersem onu kullanıyorun.Kol için vazgeçilmezim olarak ''barbell curl''.3 hareket yapıyorum bu arada kolda.

Back
Yukarı