Frank McGrath

Benimde en sevdiğim bodybuilder Frank. Bu resimde benden :D

15.jpg

Son düzenleme:
resım çok güzel böyle ne diyim farklı bir fotoğraf:)üstü başı buruşuk kağıt toplıyıcıları varya onlar gibi olmuş resımde sankı:)

en sevdiğim still dagınık ve paçoz :D t-shirtlerimin kollarını parçalar kolsuz yapardım bide yanlarınıda yırtardım :D

Son düzenleme:
resim 24 saat içinde değişmiş sanırım.dün baktığımda bu resim yerine daha hardcore bir sokak çalışması vardı sanki:)

mükemmel bel'i var ben zaten eleştiricek ölcütte degilim yanlız sunu cok merak ettim gerçekten kür olmadan mı bu vücut yoksa burdaki kürden kasıt bazı ilaçların cıkartılmış halimi muazzam bir kütlesi var.

Arkadaşlar, bu adamın kür yapmadığına inananınız var mı gerçekten? Tabi ki kür yaptı ve muhtemelen HGH kürüne de girdi. Bir kere de değil, defalarca.

Arkadaşlar, bu adamın kür yapmadığına inananınız var mı gerçekten? Tabi ki kür yaptı ve muhtemelen HGH kürüne de girdi. Bir kere de değil, defalarca.

Forumumuzdaki x hareketinde kaç basıyorsunuz ya da ölçüleriniz ne kadar gibi başlıklarda birçok kişi powerlifterlarla ya da ronnie colemanın arnoldun cutlerin genetiğiyle kapışabilecek genetikte(örn:5 aylık vg'ciyim boyum 1.70 kolum 45 defineyim gibi) olduğunu iddiaa ettiği için insanlar ister istemez etkileniyor ve doğal olarak da frank mcgrathın da sadece bir kürle bu vücudu yapabileceklerini sanıyorlar.

5 aylık bodyciyim kolum define 45 geç bunları hepsi sallıyo, yada kür yapıyo kürün en şiş zamanını söylüyo, peki ondan sonra noluyo 1 ay sonra insan içine çıkmaya utanıyo kol olmuş 35 , 45 lik kolla bir iki ay hava basıyo sonra bidaha aynı salona gitmeye utanıyo.... bide 2 yıllık bodyci olduğu halde 2 aylık bodyciyim diyenler var ellerine ne geçiyosa biz böylelerini çok gördük ....
forumda tanıdıkları görüyorum ölçülerini üçer beşer fazla yazmışlar geç bunları...

aylık bodyciyim kolum define 45 geç bunları hepsi sallıyo, yada kür yapıyo kürün en şiş zamanını söylüyo, peki ondan sonra noluyo 1 ay sonra insan içine çıkmaya utanıyo kol olmuş 35 , 45 lik kolla bir iki ay hava basıyo sonra bidaha aynı salona gitmeye utanıyo.... bide 2 yıllık bodyci olduğu halde 2 aylık bodyciyim diyenler var ellerine ne geçiyosa biz böylelerini çok gördük ....
forumda tanıdıkları görüyorum ölçülerini üçer beşer fazla yazmışlar geç bunları...
çok doru neysen onu yazmalısın şuan 36 cm kolum olupta ben bunu 45 diyosam kendimi kandırıyo olcam başka bişey diill

Ne zaman motivasyonumu kaybetsem forumda bulunan Mutlak motivasyon konusu ve resimlerine bakıyorum ve spora gidesim geliyor :)

Çok güzel bir çalışma olmuş teşekkürler

Ön kollar iyi gelişmiş gerçekten diyecemde adam komple bir anımal :DTip olarak bakarsak o kadar bir yakışıklılık yok bana göre

Back
Yukarı