Forumdan Arkadaşımız Türkiye Şampiyonu Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Crespo

Yeni Üye
tebrikler.
başarılarının devamı gelir inşallah.
resimleeeer ((:

meloet6.jpg

işte resm, başka forumun reklamı olduundan kesmek zorunda kaldım , melih en soldaki arkadaşımız

bende konyadaydım arkadaşlar güzel bir yarışmaydı gerçi katılım azdı ama genede zevkli geçti.Benim öğrencim de ilk defa girdiği yarışmada 70kg. da 4. oldu.Bakalım zonguldak yarışması nasıl geçicek...

bacaklarındaki fark diğer yarışmacılara göre hemen göze çarpıyor..tebrikler..

adszby0.jpg

en sağdaki arkadaşımız , farkı da bariz ortada , yanlız milli takıma seçmemişler , o kötü oldu :(

En bariz fark bacaklar da olmus,
Diğer 4 siyah mayolu yarısmacılar,
Anlaşılan bacaklara önem vermemişler ,
Kaldı ki kalflar ve bacaklar ilk bakılan bölgeler arasında ,
tebrikler.

adszby0.jpg

en sağdaki arkadaşımız , farkı da bariz ortada , yanlız milli takıma seçmemişler , o kötü oldu :(
doping testi yapmamış olmaları iyi olmamış,ben birşey ima etmeye çalışmadım.ama doğrusunu istersen melo steroidsiz yapmadı bu vücudu lütfen buda senin bana melonun resimleri altında sorduğum soruya vermiş olduğun cevap
evet evet , o zamanki sözümü yiyorum , bana bile yapıyo şero :D iğne vurmayıda öğrenmiş , ama yaptığı kürler gerçekten verimsiz ve gaydasızdı , asıl şimdi yapmaya başladı , bakalaım sonucu görücez hep beraber

artık kategori ne olursa olsun steroidsiz yarışmalara katılmak don kişotluk olarak düşünülüyor ve öyle de.
demem o ki melih kardeşimiz de yazılanlara göre bişeyler yapmış zamanında,
ha artık yarışma derecesine gelmiş,daha da önemlisi yarışmalara giren kimse ben kür yaptım demez,diyemez açık açık.
melih kardeşimiz de belki bu iğne muhabbetleri geçtiği zamanlar yarışma düşünmüyodu,ama şimdi iş başka.
bence melih le ilgili başlıkların,en azından kürle ilgili yazılanların kaldırılması melih'in profesyonel spor geleceği açısından daha iyi olur

Back
Yukarı