Kötü Çocuq
Üye
Kötü çocuq...sakın laflarım yanlış anlaşılmasın..amacım tartışma yaratmak yada var olan tartışmayı körüklemek değil,ancak burda diyosunki kafana yatmıyorsa girme bu tür başlıklara..gameover'a ...ama şimdi burda bizlerde güme gitmiyormuyuz..sonuçta açılan konu başlığı bu değilmi....Forumda ki Kavga Konuları Kaldırılmalı mı ? ve bizde(ben) sadece görüşlerimizi yazdık...acaba onudamı yazmasaydık.
Gerçekten yanlış anlama sakın..sadece yanlışım varsa birdahaki sefere daha dikatli olmak maksatlı olarak soruyorum.
SAYGILAR.
Hımm ondan bahsetmiyorum,bende sürekli öyle konulara yorum yazdım.Ama ben şiddeti olumlu/olumsuz değerlendirmiyorum.Şiddet olmamalıdır veya şiddet şarttır demiyorum.Yani konulara girip şiddet etik değildir odur budur demiyorum.Şiddeti kınayan msjlarımda mevcut ama gerektiğinde şiddetin olabileceğini savunan msjlarımda.O cvb ı Gameover ın şu yazısına verdim:"şiddetvari fikirleri değiştirmek değil.sporla ilgileniyorum ben. dövüşmek isteyenlere akıl hocalığı yapmak gibi bi misyon edinmedim."Yani akıl hocalığı yapmak istemiyorsan girme,cvb verme demek istedim.Hem millete akıl hocalığı yapamam diyorsun hemde girip sporcu etiği vs diyip akıl hocalığı yapıyorsun dedim.