foruma giriş sorunu

boksbody

Özel Üye
neden kaynaklı çözemedim ama telefondan kolaca girebilmeme rağmen bilgisayarımdan foruma girmekte çok zorlanıyorum sayfa yüklenirken hata var diyor
bu birtek benim aşımamı geliyor yoksa aynı durumu yaşıyanlar varmı?

Aynen birkaç gündür bende bu sorunla karşılaşıyorum. Bu sabah hiç giremedim anca saat 23:00 dan sonra girebildim

bugün 8-10 kere ayrı zamanalarda girmeyi denedim ancak zar zor şimdi girebildim acaba problem nedir?

Aynı sorun bendede var büyük ihtimalle çoğu kişide vardır diye tahmin ediyorum.Sebeblerine gelecek olursak birçok sebebi olabilir.

1-) Sunucudan kaynaklı
2-) Forumdan kaynaklı
3-) Kullanıcıdan kaynaklı

Bu 3 sorunu açarsak ;

1-) Sunucu siteyi kaldırmıyor olabilir fazla giriş cıkış olduğundan sunucaya fazla yüklenir bu durumda site yavaşlar ve bazen giriş olmaz.

2-) Foruma yeni eklenen uygulama olsun kullanılan tema olsun bunlarda yavaşlığı etkiler.

3-) Kullandığı DNS'den olabilir.İnternet hızında problem olabilir yada tarayıcısında problem olabilir.
Tarayıcıdan olup olmadığını anlamak için 2-3 tarayıcıdan siteye giriş yapmak denenebilir yavaşlık sürüyorsa tarayıcıdan kaynaklı değildir.Sürmüyorsa tarayıcıdan kaynaklıdır.

server yavaş yaw :(

1 haftadır bende de oluyor şu gelmiş geçmiş en büyük siber saldırıdan diyordum ben de :D

Büyük ihtimal sunucu yoğunluğu kaldıramıyor çünkü geceleri çok rahat girebiliyorum

şu an gayet iyi elinize sağlık

tekrar foruma giremez olduk kim uğraşıyosa bu forumla yasal takip başlatılmalı

Back
Yukarı