Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar bilgisayarıma format attım şu hatayı veriyor çözemedim ingilizce olduğundan açılışta 2 kez bundan yazıyor 2 kez göndermeye basıyorum geçiyor nasıl çözebilirim.
Ekran kartın hata vermiş denetim masası program ekle kaldırdan ekran kartınla ilgili herşeyi kaldır. Sonrada internetten hangi marka ve modelse arama yap bul driveri kur düzelir büyük ihtimal.ATI nin kendi sitesinden indirirsen en günceli indirmiş olursun
Şimdi gördüm yazdıklarınız arkadaşlar dediğiniz gibi ilgili AMD/ATI drivelerını silicem indiricem inş sorun geçer.Bilgisayarımda oyun yok daha deniyemedim , güncellenmemiş mi kurulmamış bende bilmiyorum ilk defa kendim format attığımdan
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:33 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:56 ----------