JamontGordon5
Üye
FOOTBALL MANAGER 2013 BAGIMLILARI BU BASLIKTA TOPLANIYORUZ
SORUNLARIMIZI
İSTEKLERİMİZİ
HER KONUDA BİLGİ ALISVERİSİ YAPALIM
Ben oyuna samsunsporda PTT1.LİG'DE basladım play offlardan süper lige cıktım
samsunspor ile 10 haftada 6 galibiyet aldım
ardından kayserispor teklif yaptı
hainlik yaptım belkide samsunu yarıda bıraktım
5milyon EURO bütçe
bobo riveros sefa yılmaz gibi bircok yıldız vardı ilk sene 15. iken aldıgım takımı
10.sırada bitirdim
9hırvat genç aldım cocuklar felaket 3milyon euro harcadım ligde
bir sonraki sene ligi 4.bitirip UEFA ön elemede şansıma bordoaeux ile karsılasıp elendim ve sadece 4 mac ard arda yenildim ligde kayseriden kovuldum ama kayseri bundan sonra toparlayamadı averaj ile ligden dustu
8ay boştum eskişehir teklif yaptı kabul ettim. ligi 12.bitirdim yarıda aldım takımı
bu sene 7-8 saglam futbolcu transfer ettım (tanımazsınız ucuz liglerden aldım azerbaycan kazakhistan rusya 2.lig brezilya arjantin ligi vb)
lige 3 macta 2 beraberlik 1 maglubiyet ile başladım sonra takım oturdu şuan 3de 3 gidiyorum
))))
SORUNLARIMIZI
İSTEKLERİMİZİ
HER KONUDA BİLGİ ALISVERİSİ YAPALIM
Ben oyuna samsunsporda PTT1.LİG'DE basladım play offlardan süper lige cıktım

samsunspor ile 10 haftada 6 galibiyet aldım
ardından kayserispor teklif yaptı
hainlik yaptım belkide samsunu yarıda bıraktım
5milyon EURO bütçe
bobo riveros sefa yılmaz gibi bircok yıldız vardı ilk sene 15. iken aldıgım takımı
10.sırada bitirdim
9hırvat genç aldım cocuklar felaket 3milyon euro harcadım ligde
bir sonraki sene ligi 4.bitirip UEFA ön elemede şansıma bordoaeux ile karsılasıp elendim ve sadece 4 mac ard arda yenildim ligde kayseriden kovuldum ama kayseri bundan sonra toparlayamadı averaj ile ligden dustu

8ay boştum eskişehir teklif yaptı kabul ettim. ligi 12.bitirdim yarıda aldım takımı
bu sene 7-8 saglam futbolcu transfer ettım (tanımazsınız ucuz liglerden aldım azerbaycan kazakhistan rusya 2.lig brezilya arjantin ligi vb)
lige 3 macta 2 beraberlik 1 maglubiyet ile başladım sonra takım oturdu şuan 3de 3 gidiyorum