Football manager 2013 oynayanlar ve sevenler buraya

FOOTBALL MANAGER 2013 BAGIMLILARI BU BASLIKTA TOPLANIYORUZ
SORUNLARIMIZI
İSTEKLERİMİZİ
HER KONUDA BİLGİ ALISVERİSİ YAPALIM

Ben oyuna samsunsporda PTT1.LİG'DE basladım play offlardan süper lige cıktım:)
samsunspor ile 10 haftada 6 galibiyet aldım
ardından kayserispor teklif yaptı
hainlik yaptım belkide samsunu yarıda bıraktım
5milyon EURO bütçe
bobo riveros sefa yılmaz gibi bircok yıldız vardı ilk sene 15. iken aldıgım takımı
10.sırada bitirdim
9hırvat genç aldım cocuklar felaket 3milyon euro harcadım ligde
bir sonraki sene ligi 4.bitirip UEFA ön elemede şansıma bordoaeux ile karsılasıp elendim ve sadece 4 mac ard arda yenildim ligde kayseriden kovuldum ama kayseri bundan sonra toparlayamadı averaj ile ligden dustu :)
8ay boştum eskişehir teklif yaptı kabul ettim. ligi 12.bitirdim yarıda aldım takımı
bu sene 7-8 saglam futbolcu transfer ettım (tanımazsınız ucuz liglerden aldım azerbaycan kazakhistan rusya 2.lig brezilya arjantin ligi vb)
lige 3 macta 2 beraberlik 1 maglubiyet ile başladım sonra takım oturdu şuan 3de 3 gidiyorum :)))))

Benim aslinda sorum var. Benim oyun torrentten indirme skidrow crack li. Ama oyunu kurunca daha sezona baslamadan hata veriyor ve oun kapaniyor. Icinizde boyle bir sorunla karsilasan oldu mu? sebebini bi turlu bulamadim

Benim aslinda sorum var. Benim oyun torrentten indirme skidrow crack li. Ama oyunu kurunca daha sezona baslamadan hata veriyor ve oun kapaniyor. Icinizde boyle bir sorunla karsilasan oldu mu? sebebini bi turlu bulamadim

bu oyun için orjinal olmadıgı surece torrent vb indirmelerde oyun ıcındeki sistem hata verip oynatmıyor diceksınki arkadasım oynuyor 2 sene oynar sonra yine hata verir atar ben aldım 40 liraya adamlar türkçe yaptı bende kıydım paraya 0 sorun :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:58 ----------

qpr ile şampiyonlar liginde çeyrek finalim var ;)

tebrikler kaydet tekrar maca girme yok dimi:)

Ben de Şampiyonlar Liginde Galatasaray ile yarı final oynamıştım ama yine Real Madrid geldi ve eledi :D

bu oyun için orjinal olmadıgı surece torrent vb indirmelerde oyun ıcındeki sistem hata verip oynatmıyor diceksınki arkadasım oynuyor 2 sene oynar sonra yine hata verir atar ben aldım 40 liraya adamlar türkçe yaptı bende kıydım paraya 0 sorun :)

Yok torrentler ile ilgili bi problemim yok. Zaten indirdigim siteler turk siteleri degil. fm12 yi de netten indirdim ve hic bir sorunum yoktu. 3-4 takimla 2030 lara kadar oynadigim oldu. Tabi orjinali her zaman iidir. Sadece yaptiginiz genellemeye katilmiyorum.

Back
Yukarı