Foam Roller

Merhaba arkadaşlar. Ben bacaklarımdaki kalf kaslarını esnetme amaçlı foam roller ile masaj yapacağım. Alayım dedim ve internetteki fiyatlara baktım çok pahalı, 50-60 lira. Benim o kadar verecek param yok. Bir tane süngerden yapılmış silindir neden o kadar pahalı anlamadım. Foam roller benzeri birşey önerir misiniz arka bacağıma masaj yapacağım ?

o sünger dediğiniz yüksek yoğunluklu sytrofoam, densite yani yoğunluk arttıkça fiyatı da artar. vaktiniz varsa oto koltuk vb. imalatçılarda piyasanın yarı fiyatına bulursunuz, ama işte çok gezmeniz gerekecek

Sent from my iPhone using Tapatalk

o sünger dediğiniz yüksek yoğunluklu sytrofoam, densite yani yoğunluk arttıkça fiyatı da artar. vaktiniz varsa oto koltuk vb. imalatçılarda piyasanın yarı fiyatına bulursunuz, ama işte çok gezmeniz gerekecek

Peki foam rollera alternatif olarak ne yapabilirim ? Evde kendim birşey hazırlayabilmem mümkün mü aynı amaç için ?

Peki foam rollera alternatif olarak ne yapabilirim ? Evde kendim birşey hazırlayabilmem mümkün mü aynı amaç için ?
foam roller kullanmadıysanız alternatif olabilecek (silindir bir ahşabın üstüne 3 kat kamp şiltesi sarmak gibi) birşeyler yapılabilir. ama kullandıysanız o etkiyi yakalayabilecek bir malzeme yok.

Back
Yukarı