fly'dan mı bench'ten mi, neyden olur bu?

Merhabalar,

İki üç hafta önce koltuk altımda resimdeki gibi şeyler çıktı. Daha doğrusu ben o zaman fark ettim. Biraz da büyüdü bunlar zamanla. Sanırım yırtık dediğiniz şey bu oluyormuş. Daha önce kırmızısıyla karşılaşmadığımdan bilemedim.

Kol ve koltuk altında çıkıyordu arkadaşların beyaz küçük yarıklar şeklinde de, bu daha çok iç kanama gibi duruyor yakından bakınca. Bildiğimiz yırtıksa onaylar mısınız lütfen? Farklı bir şeyse doktora gözükmeyi düşünüyorum da.

Ayrıca bunu durdurmak ve geçirmek için bir yol var mıdır? Çalışırken nerede hata yapmışım sizce? Fly sebep oluyor buna galiba.

http://img543.imageshack.us/img543/7528/krmzs.jpg

Teşekkürler.

antrenman için yetersiz ısınma ve aşırı kilolara birden yapılan yüklenmeler sonucundada oluşabilir.harekete bağlamak hata olur.

Teşekkür ederim ikinize de. Çalışmaya devam ettikçe olması olağan mı yoksa iyice ısınarak engel olabilir miyim onu tam anlamadım. Bir de kalıcı mıdır bunlar, değil mi?

fly hareketi göğüs kaslarını (bana göre) en çok ve en derin etkileyen harekettir. zira diğer tüm göğüs hareketlerinde göğüs kasına bir şekilde yardım eden (triceps gibi) kaslar varken fly hareketinde başka yardımcı kaslar yok...

aynı senin resmindeki gibi bende eğer ısınmadan fly yaparsam tam orada ağrılar oluşuyor. ilk önceleri kas gelişiyor diye seviniyordum, ama artık dikkat ediyorum...ilk önce hafif kiloyla başlıyorum ikinci setten itibaren gerçek kiloya geçiyorum...

çok dikkatli olmak gerek.
yoksa "güzel vücut" yapacam derken benekli vücut" oalcak

Ehehe, haklısın evet. Yalnız yeterli ısındığıma emindim ben. Demek hiçbir şeyden emin olmadan gerekiyormuş. Artık cayır cayır başlarım hareketlere. :) Hepinize çok teşekkür ederim.

Back
Yukarı