Arkadaşlar Aşağıdaki Resimdeki Aletleri Alacağım Sizce Fiyatları Uygun Mu Bana Yardım Edermisiniz.Aşağıdaki Resimlerden + 15 Kg Ayarlanabilir Dumbel Set Alacağım Onu Fiyatı Ne Kadar Olursa Uygundur.Bana Yardım Ederseniz Sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.
Barların fiyatı gayet iyi ama ağırlıkların fiyatları pek ucuz değil, sanki internette kilosunu 2 liraya satan bir yer gördüm, birde 150 YTL üzeri alışverişlerde kargo yok diyordu. Biraz daha araştır istersen, ama bu mevcut fiyatlarda hiç fena değil, 15 kiloda 15 YTL fark büyütülecek birşey değil, o kadar kargo için 9.5 YTL ücrette bedava sayılır
Adresini ve telefon numarasını verdiğim şirkette döküm flanşların kilosu 1.90 YTL, Kısabarın tanesi ise 7 YTL civarıdır. Adres: Hocapaşa Hamam Sokak No:11/10 Özbek Han Sirkeci İstanbul Tel:
Teşekkürler.Aradım Ama Adam Fiyatları : Döküm Flanş Kİlosu : 2.20 Ytl - Z Bar ve Düz Bar'a 24 YTL - Kısa Bar 9 Ytl Dedi.
Serkan o kadar olacak, sirkeciye gidip pazarlık yapmamak olmaz zaten, 1.9 çok güzel fiyat, bende geçen sene laf olsun diye sormuştum sirkeci'de 1.7 demişlerdi, güzel fiyatlar. En kötü biraz senden biraz bende 2 kağıda olur der alırsın ağırlıkları
Arkadaslar yılbaşından sonra metal demir-çelik sektörüne gelen % 80 lik zamdan haberiniz yok sanırım. gecen yıl bu zmanlar 1.7 idi flanşın kilosu sirkecide .Şahsen ben 2.5 tan aşağı değildir kilosu diyordum 2.2 iyi fiyat bence.