DeMiR44
Üye
Fitslime gidecekseniz kütle kazanmayı unutun en ağır dambıll 20 kg. Salonda ağır çalısırsanız hocanın gözüne batarsınız. Ağır çalışmak demek ter demek ve gürültü demek bu salonda bunu yapamazsınız. Bayan üyesi çok herkesi kaydetmezler. Hocanın ilgisi çok az Ağır çalısan 1,5 yıllık arkadasımın üyeliğini yenilemedi buraya belli bir müddet gittim. Sonra bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine Flamingoya gittim 7-8 ay idmanlı olmama rağmen salonda 2 tane hoca devamlı gezer 1 hafta bizzat çalıstırdılar sanki bodye yeni başlamış gibi ağrılar çekmeye basladım antreman yaptığımı zannediyormusum. 1 hafta sonra kendin çalısıyosun ama hocalar içeride geziyor en çok hoşuma giden Kanat çalısırken elimdeki ağırlıgı gören hoca : sen biraz evvel sırt çalıştın sırtın ısındı o kilo hafif arttır bas basss diye gaz verip sıkı çalısılan spor salonudur. abartmıyorum 10 yıllık üyeleri var kim sıkılmadan 10 yıl aynı salona gidebilir ? futbol oynarken sakatlandım gidemedim gittiğim gördüğüm en iyi spor salonudur. Ciddi salondur.