JrDante
Üye
Merhaba abiler, arkadaşlar. Ben 17 yaşındayım ve Fitness'a başlayalı 1 ay oldu fakat her gün 500 - 600 gram tavuk eti yemekten gıdaklıcam. Yemin ederim bıktım. Onun yerine protein tozu kullanmayı planlıyorum. Zaten et haricinde yumurta beyazı falan vb. türlerden proteinim az çok alıyorum. Bana neler önerirsiniz ?
Beslenme şeklim ise ;
Sabahları ( Okula giderkenki kahvaltı ) : Beyaz peynir 2-3 Dilim , 1 ekmek bal, 2 tane yumurta beyazı , 1 tane yumurta beyazı ve sarısı, 2 tane siyah zeytin ve yanında sıkma ( hazır değil ) portakal suyu.
Öğle Yemeği ( Okuldan gelince, Fitness'a gitmeden önceki 1,5 saat ) : 500-600 Gram et ve yanında azcık sebze. Kuru gitmesin diye de meyve suyu ile içiyorum.
Akşam yemeği : Evde ne pişiyorsa
Ama genellikle annem sağolsun hep sebze pişirir. Yanında da kuru yemek olur ama o zamana kadar biraz doyarım.
En son yatmadan yarım saat önce de 1 bardak süt içerim.
Şimdi demek istediğim ben protein tozları bölümüne falan girdim hep anket var ben en doğrusunu bualmıyorum yaşıma kiloma uygun ne yapmalıyım cinsinden. Belki de ne gerekli bilmiyorum
Boyum : 1.79
Kilom : 80 ( Yağ olarak değil kalıplıyım sadece alt baklavaların olduğu yerde çok az yağ var eritmeye çalısıyorum
)
Yardım ederseniz şimdiden teşekkürler ♥
Beslenme şeklim ise ;
Sabahları ( Okula giderkenki kahvaltı ) : Beyaz peynir 2-3 Dilim , 1 ekmek bal, 2 tane yumurta beyazı , 1 tane yumurta beyazı ve sarısı, 2 tane siyah zeytin ve yanında sıkma ( hazır değil ) portakal suyu.
Öğle Yemeği ( Okuldan gelince, Fitness'a gitmeden önceki 1,5 saat ) : 500-600 Gram et ve yanında azcık sebze. Kuru gitmesin diye de meyve suyu ile içiyorum.
Akşam yemeği : Evde ne pişiyorsa

En son yatmadan yarım saat önce de 1 bardak süt içerim.
Şimdi demek istediğim ben protein tozları bölümüne falan girdim hep anket var ben en doğrusunu bualmıyorum yaşıma kiloma uygun ne yapmalıyım cinsinden. Belki de ne gerekli bilmiyorum
Boyum : 1.79
Kilom : 80 ( Yağ olarak değil kalıplıyım sadece alt baklavaların olduğu yerde çok az yağ var eritmeye çalısıyorum

Yardım ederseniz şimdiden teşekkürler ♥