FITNESS TURKÇE ÇEVİRİ VİDEOLARI(Rich piana,Buffdudes,CT Fletcher etc.)

Arkadaslar öncelikle hepinize selamlar.Ben Ozan.23 yasındayım.Yurt dısında yasamaktayım.Direkt olarak yaptığım işten size biraz bahsetmek isterim.
Arkadaslar yabancı ingilizce fitness hakkında öğretici ve yardımcı kaynakları Türkçe ALT YAZI ekleyerek paylasmaktayım.Malesef bu işi Türkiye de pek yapan insanlar yok ve arkadaslarımız ingilizce kaynaklı videoları izleyemiyorlar ve faydalanmıyorlar.Bu işten kesinlikle bir ticari kar vs ona benzer bir beklentim yoktur.Tek isteğim bu işe gönül veren abi ve kardeşlerimizin İngilizce kaynaklardan da yararlanabilmeleri ve ben de buna itafen 3 gündür youtube sayfamda çeşitli videolar yayınlamaktayım.Ancak en büyük problemim bu videoları ihtiyacı olan kardeşlerimize iletememek.Bu yüzden bu sayfadan destek bekliyorum,arkadaslarımıza ulastıralım,daha çok bilgilensinler ve eğlenceli hale getirsinler bu güzel sporu....
Saygılar

Yaptığım işin bazı videolarını yayınlamak istiyorum görmeniz için arkadaşlar

https://www.youtube.com/watch?v=o5pullqmz74

https://www.youtube.com/watch?v=mF0kBpoW78g

Arkadaşlar siz yeter ki izleyin,daha fazlasını talep edin.Ben elimden geldiğince videolar eklerim sıkıntı değil.Benim canımı tek sıkacak olan şey;Talep görmemesi yani çeviririm ama kimse izlemez.Siz izleyeceğim diyin.Ben sürekli videolar koyarım.
Allah'a emanet olun.Görüsmek üzere

Gerçekten bu işi yapan fazla kişi yok ve ünlü insanların ne dediklerini duymak güzel birşey.Bence çok yararlı bir konu , bu işi yaptıgın için teşekkür ederim kendi adıma, gerekli ilginin duyulmasını ve insanlarımızın bilgilenmesini isterim.

Hergün youtube sayfanı takip ediyorum, yeni videoları sabırsızlıkla bekliyorum. Özellikle rich piana'nım videoları cok ilgimi çekiyor

Kesinlikle çok kereler neden bir çeviren yok dedim.İşlerinde oldukça iyi.İstikrarı bozmazsan çeviri fenomeni olabilirsin.Umarım devam edersin başarılar.

Kreatinin antrenman sonrasın damı yoksa öncesin demi kullanılmalı bir türlü karara varamadım öncesi diyende çok sonrası diyende kesin bişey varsa oda videodakilerin dediği gibi en iyi üzüm veya elma suyu ile tüketilmesi

Rich Piana'Nın emlakçılık yapıp milyoner olma videosunu çevir bir ara istersen,
ya da hiç bilmediği bir adamdan bir kaç tüp steroid alıp,enjekte etmesi :eek:
bu adam deli:)

Back
Yukarı