Fitness saç dökülmesine sebep olurmu?

nerden bu kaniya vardiniz?ikisini birbiriyle bagdastiramadim,yaptiginiz sporla,yada herhangi baska bir sporla sac dökülmesinin nasil bir alakasi olabilir anlamadim.

fitness testosteron seviyesini yüksek tutar. testosteron yüksek olması da saç dökülmesine sebebiyet verebilir. Fakat kesinlikle saç dökülmesine sebep olur demek yanlış olur. Genetik faktörlerin daha etkili olduğu kanaatindeyim.

Fitness vucut metabolizmasının doğru çalışmasına neden olur vucutdaki kıllarla ilgi hormon dht dir normal bildiğimiz testodan farklı bir testo biri testislerde biri bobrek ustu bezlerinde uretilir ( yanlışsam düzeltin)fitnes bırakın saç dökülmesini, çıkmasına bile faydalı olur zaten antremanla strese sokulan vucut fazla testo uretsede onu kaslara kullanır. Saclarınızda sıkıntı oluyorsada zeytinyağlı,bıttım sabunu ve bunun yanında çinko takvisyesi alınabilir

Sadece fitness yapan 10 kişi denek alsak , her herhangi bir supplement-streoid-tarımilacı kullanımı yapmasa , eğer ki genetik bir sorunu yoksa saç dökülmesi yaşamaz.Burdan supplement :D saç döker anlamı çıkarmayınız dökmez ama misal diyorum 10kişi sadece fitness yapsın.

Back
Yukarı