Fitness la Birlikte Body yapıyorum destek bilgi !!!!!

Merhabalar ben 16 yasındayım 80 kıloyum boyum 1,79 sizce fitness a devam mı etsem yoksa Body e mi geçsem tamamen kararsızım fitness ı düzenlı olarak tam 2 ay yaptım sızce body e geçme zamanım gelmiş mi ?

2 ay hiç bişey değildir bu 2 ayı dikkate alarak karar veremezsin nası bi vücut istediğine bağlı fitness mı body building mi yapacağın ikisi farklı şeyler.

Abi 2 aydır fitness yapıyordum zaten body e geçme planım vardı fitness la body beraber götürsem yaza kadar ağustos ayına kadar guzel bır vücut yapar mıyım ? antremanım eksiksiz bi şekilde yapıyorum
Birde bi tavsiye alıcam fitness 1 ay daha yapıp fitness ı bırakıp body e direk geçiş yapsam anlatmak istedigim o yanı fitness body bir arada mı iyi yoksa fitness 1 -2 ay daha yapıp body tek yapmam mı ?

fitness ve body den kastın nedir?
ikisi de aynı egzersiz ve antrenman metodlarıyla çalışılıyor zaten.

body building sporcunun ölçüsü bakımından fitness in daha ileri derecesidir sadece.

önce yagsız bir vücut yapana kadar fitness dediğin yani kalori alımına dikkat et sonraları istersen hacim alırsın ama yağ olarak değil kas kütlesi olarak kolay gelsin.

Back
Yukarı