FITNESS KONUSUNDA 0 OLAN BİRI OLARAK YARDIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KOTER55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Değerli hocalarım herkese merhabalar. Öncelikle hiç birşey bulmedigimi belirtmek isterim. Onun için saçmalarsam maruz görun .

20 yaşında 180 boyunda 75-80 kiloda bir erkeğim . Kız arkadaşımın telkinleriyle fitness için çok motive oldum. Vücudum aşağıdaki gibi. İstediğim vücut hemen hemen ikinci attigim gibi. Belki biraz daha yağsizi . 3 ayda protein tozu kullanarak neler yapabilirim. Siz örnek verebilitmisiniz resimlerle lütfen. Gerekirse haftanın 7 gününü spora artırabilirim

Plq4v6.jpg

gO5zjZ.jpg

Anatomin gayet iyi gözüküyor haftada 7 gün fazla olur 5 gün yeterli supplement olarakta protein tozu + bcaa kullanmalısın başlangıç için 3 ay çok yeterli bi zaman çok fazla şeyler yapabilirsin tabi bu senini antreman programın ve beslenmene bağlı karbonhidrat ağarlıklı beslen yağ oranı düşük ve dediğim gibi protein ve bcaa kullan.

Anatomin gayet iyi gözüküyor haftada 7 gün fazla olur 5 gün yeterli supplement olarakta protein tozu + bcaa kullanmalısın başlangıç için 3 ay çok yeterli bi zaman çok fazla şeyler yapabilirsin tabi bu senini antreman programın ve beslenmene bağlı karbonhidrat ağarlıklı beslen yağ oranı düşük ve dediğim gibi protein ve bcaa kullan.

Peki hocam iyi bir protein tozunun yaninda bcaa ye gerekk varmı? Bcaa nın tam olarak etkisi ne olacak ? Protein tozu olarak optimum gold yuzde yuz whey gibi bir prptein dusunmustum bu 230 240 liralik olan. Bunun yanına hangi bcaa yı onerirsiniz

Protein tozuyla degil ben ne yapabilirim diye dusun.
Bence toz almana gerek yok bosuna vucudu yorma
Kahvaltida yumurtani yulafini
Oglen yada aksam 250-300 gr herhangi bir et turunu ve bulgur yada tam bugdayli makarnani ye
Ara ogunlerde cerezini ye
Antremanin da hakkini verirsen
3 ayda guzel gelisirsin sonra gelisimine gore baslarsin tozlara
Haftanin 7 gunu gitme
Yeni baslayanlar icin program sitede mevcut arastir bulursun
Ama basladiktan sonra birakma ara verme yoksa bir cacik olmuyor :(

Back
Yukarı