Fitness ile boy uzaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar abiler saygılar herkese .ben 16 yaşıdayım boyum 1.75 Babamın boyu 1 .80 annemin ise 1.70 fitnese başlıyalı toplam 4-5 ay oldu vucudum arkadaşlarıma göre şekillendi body gittiğim belli oluyor yani arkadaşlarıma göre boyum uzun ama boya hayli bi taktım yani 16 17 yaş arası 6 7 cm atılıyormuş heralde ben daha ne kadar uzarım fitnesle beraber bech pres gibi ağırlığın altına girmiyorum makinalarda yapıyorum derslerden dolayı 4 ay sonra bırakacam fitnesi 12 sınıfa geliyorum çok boy takıntım var yardımcı olursanız sevinirim ben uzarmıyım kaç cm uzarım ? Şimdiden çok teşekkür ederim

Reis böle diyon benim gönlüme su serpiyon ama fitnesle beraber atarmıyım işte herkes çok takıyosn boya diyo rahat rahat calısamıyorum fitnesimi boy yüzünden çıkmazlardaym yani bilgilendirirseniz sevinirim

Zaten yapılan cogu egzersiz ya sehpada yada oturarak yapılıyor. Deadlift squat gibi egzersizler sıkıntı çıkarabilir ki bunları zaten hocan vermez daha gençsin. Fitnessın -gh hormonunu tetiklediği için- boy uzamasına destek oldugunu bile söylenmekte. Kendi boyunu tayin etmek için ise baban ve dayınla kıyasla kendini genetik olarak :) Bu konu ile ilgili acılmıs konularıda okursan iyi olur ;)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri :boy uzamasi

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı