Fitness calisirken bittigi zaman agirmiyor biryerim

Merhaba 16 yasindayim evde dumbbellrle calisiyodum yaklasik 1 ay sonra simdi fitnise basladim 1 haftadir gidiyorum fakat spordan cikinca ve ertesi gun hicbiryerim agirmiyor pek gelismede hissetmiyorum 1:30 saat calisiyorum gunde haftada 5 gun tum hareketleri dogru yapiyorum ve zorluyorum yaparken agriyor hissediyorum ama bitince agirmiyor neden olabilir bu yardim edebilirmisiniz ??

Merhaba 16 yasindayim evde dumbbellrle calisiyodum yaklasik 1 ay sonra simdi fitnise basladim 1 haftadir gidiyorum fakat spordan cikinca ve ertesi gun hicbiryerim agirmiyor pek gelismede hissetmiyorum 1:30 saat calisiyorum gunde haftada 5 gun tum hareketleri dogru yapiyorum ve zorluyorum yaparken agriyor hissediyorum ama bitince agirmiyor neden olabilir bu yardim edebilirmisiniz ??
10 aydır v.g yapıyorum 64.5 kg den 71 kg ye anca zarzor çıktım az bi kas kütlesi kazandım sen 1 haftada herhangi bişey mi bekliyosun? çok aceleci olma ağrıda olmaz gelişimde 1 haftada alışma dönemindesin zaten şuan evde 1 aydır yapıyorum demişsin 1-2 ay sonra ağır çalışmaya başlarsın yavaş yavaş o zamanda ağrılar başlar işte daha dur erken.

Ben ilk ay alışma için 2 günde bir tüm vücut çalışıyordum. İlk günümün sonunu çok iyi hatırlarım salondan çıkarken hafif agri vardi eve gittim oturdukca agri artmisti sonra uyudum diger sabah uyandim ve felakett ! Yataktan ellerle surunerek kalkmistim ilk baştaki ağrı fenaydı

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende evde çalışmışsım salona başlamadan salonun ilk zamanları hiç bi yerim ağrımazdı hatta bu kötü mü diye bende düşünmüştüm ama artık alışmaya başlayınca ve ağır kilolara girince sert bi göğüs antremanından 4 gün sonra hala ağrın olacaktır benimki gibi:)

Yeni başlayan hafatada 3-4 gün çalışması yeterli. 5 gün fazla olur. Daha fazla çalışmak daha hızlı gelişim anlamına gelmez.

10 aydır v.g yapıyorum 64.5 kg den 71 kg ye anca zarzor çıktım az bi kas kütlesi kazandım sen 1 haftada herhangi bişey mi bekliyosun? çok aceleci olma ağrıda olmaz gelişimde 1 haftada alışma dönemindesin zaten şuan evde 1 aydır yapıyorum demişsin 1-2 ay sonra ağır çalışmaya başlarsın yavaş yavaş o zamanda ağrılar başlar işte daha dur erken.

Hemen olacak iş değil o kardeşim bu işi yapmak istiyosan sabır lazım yavaşca gelişir meraklanma

Back
Yukarı