Merhaba abilerim ve arkadaşlarım yaş 16 boy 1.76 kilo 59-60 ben Muay thai sporuyla uğraşmak istiyorum ama ciddi bir biçimde uğraşmak istediğim için önce vücudumu geliştirmek istedim.Burda bir fitness salonuna gitmek istiyorum öğrenciyim ve oyüzden pek iyi bi salona gidemicem arkadaşımın gittiği biryere gidicem 70tl öğrenci için.Her alet var fakat hoca göbekli biri salonu açmış birşey bilmiyor bir genç almış yanına oda pek bilmiyo başladığımda ilk alışmak için 1-2 hafta onun verdiği programı uygulamak istiyorum sonrada sizden bana bir progam vermenizi istiyorum.Vücudum yerine oturunca kilo alınca bırakıcam Ve muay thai başlicam şimdi arkadaşlar gerçekten gitmek için gitmicem yani antremanın hakkını vericem ve düzenli beslenicem bu şekilde orta halli bir vücudu nekadar sürede çıkarabilirim sorumu yanlış anlayamın sakın 2 ay gidiyim kaslı oliyim kafasında değilim bu şekilde 1 yıl sürse 1 yıl giderim birde son olarak sporu bıraktıktan sonra muay thai de haftada 3kere şınav mekik barfiks tarzı şeyler yapıcaz ayrıca evdede 40kg dambıl setim ve barfiks aletim var bıraktıktan sonra kilolmu ve kaslarımı kaybetmemek için napabilirim evimin yakınında küçük bi street workout parkıda Var ayrıca Teşekkürler .(daha önce aikodo ve düzenli olmasada şuan street workoutla uğraşıyorum yani çok ham değilim)