Fitness ŞORT

$_57.JPG

Arkadaşlar bu ürünleri TR de nerden bulabilirim bu şekilde kısa olsun istiyorum bire biri yani ebayda 16$ buldum ama hiç alışveriş yapmadığım için
güvenemedim doğrusu.

http://www.ebay.com/itm/Blue-Yellow...m-Shorts-Zyzz-style-2eros-Ibiza-/291147633865

yardımcı olursanız sevinirim.

Bazı satıcılarda hızlı kargo opsiyonları mevcut. (3-4 gün) gibi kısa bir sürede kargonuzu teslim alabiliyorsunuz ancak ücretleri oldukça yüksek. Hatta genelde satın alınan üründen fazlasını hızlı kargoya ödüyorsunuz. Standart kargolar United States Postal Service ile geliyor. (15-20 günü buluyor gelmesi) Türkiyede PTT dağıtıma çıkıyor. Standart kargolar ortalama $7-10 civarında.

EDIT: ebay UK de kargo fiyatları daha uygun oluyor ve teslim süreside ortalama 1 hafta gibi...[DOUBLEPOST=1413580899][/DOUBLEPOST]Bahsettiğiniz ürüne şimdi baktım satıcı İngiltereden gönderiyor. Kargo ücreti uygun, varış süresi Amerikaya göre uygun, Türkiye'ye gönderiyor ve 1+ den fazla aldığınız ürün için ekstra kargo ücreti de ödemiyorsunuz.

Son düzenleme:
kargo durumu nasıl oluyor UPS ile mi ulaştırıyorlar ayrıca kargo ne kadar sürede ulaşıyor elimize bilgi verir misin biraz ?
eğer alacaksan cidden 2 tane alalım kargo parasını 2 miz verelim hem daha ucuza gelir.

Bazı satıcılarda hızlı kargo opsiyonları mevcut. (3-4 gün) gibi kısa bir sürede kargonuzu teslim alabiliyorsunuz ancak ücretleri oldukça yüksek. Hatta genelde satın alınan üründen fazlasını hızlı kargoya ödüyorsunuz. Standart kargolar United States Postal Service ile geliyor. (15-20 günü buluyor gelmesi) Türkiyede PTT dağıtıma çıkıyor. Standart kargolar ortalama $7-10 civarında.

EDIT: ebay UK de kargo fiyatları daha uygun oluyor ve teslim süreside ortalama 1 hafta gibi...[DOUBLEPOST=1413580899][/DOUBLEPOST]Bahsettiğiniz ürüne şimdi baktım satıcı İngiltereden gönderiyor. Kargo ücreti uygun, varış süresi Amerikaya göre uygun, Türkiye'ye gönderiyor ve 1+ den fazla aldığınız ürün için ekstra kargo ücreti de ödemiyorsunuz.

Ben 4 tane alacağım her renginden madem öyle calyante dostum yardımcı olduğun için çok sağol

Yapılması gerekenler ?

1- siteye üye olmak
2- adresi yazmak
3- kredi kartı ile ödeme yapmak

bu kadar değil mi ?

150 TL falan yapıyor 4 taneside zaten

sarı şortun aynısını kullanan birinide buldum :D

88649f2097134984e7e6a62ae347988b.jpg
images
Zyzz-Hair-with-Girl.jpg

Son düzenleme:
30220cfb059b204fb4a71f4f54f6b23b.jpg
1938f07af5fe9f20c68421bf1eb4bd2b.jpg
1bf5a7ff386068ce06e0499f9b2ace59.jpg

Aynı şortlar galiba kendime sipariş verdim fakat 20 gün sonra elime ulaşıcak ? İsterseniz sipariş verip aynı fiyattan size gönderebilirim ? Kargo ücreti vermek istemezseniz tek kargo ile gelir

telefon numaranı verebilrisin konuşabilirmiyiz bende alacamda bu şortlardan

Gönderdim hocam

Tamamdır Hüseyin numaranı aldım ufakta tüm arkadaşları bilgilendireyim..

Hüseyinin sipariş verdiği şort ile benim paylaştığım arasında kumaş farkı var Hüseyinin sipariş verdiği yerde ürün pamuk işleme kumaş benimki polyester..

Pamuk teri ttuarken polyester atar pamuk daha ağır basarken polyester var mı yokmu anlamazsınız.

O yüzden hüseyinlede konuşacağız detaylı olarak ilk verdiğim linkten sipariş etmeyi planlıyoruz bilginiz olusun arkadaşlar.

@mercan_dede
Merhaba, birkaç gündür yoğundum cevap veremedim. Yapmanız gereken ilk şey ebay ve Paypal hesapları açmanız. (Ödemeler paypal üzerinden yapılıyor) Paypal hesabı açtıktan sonra gerisi kolay zaten. Sormak istediğiniz veya aklınıza takılan herhangi bir şey olursa buradan cevaplarım.

Yanlış bilmiyorsam 1 üründen 2 taneden fazla alınca ticarete giriyor ve vergisi felan oluyor.

Back
Yukarı