6 öğünlük bir yemek programı hazırlamayı düşünüyorum ama dergilerden ve yabancı kaynaklardan bulduğum programları hazırlaması çok zahmetli (Kahvaltıda ıspanaklı omlet gibi)
Yağ yakmak , kaslanmak ve baklavaları ortaya çıkarmak için öğün tavsiyeleriniz neler?
Sabahları mantar ve %0yağ sütle (protein açısından zengin oldukları için) omlet hazırlamayı düşünüyorum ama kaç yumurtadan olmalı onu bilmiyorum (kolestrol gibi zararları var) . Ayrıca kullanılacak yağ ve pişirme şekli nasıl olmalı sizce?
Ara öğünlerde bir avuç fındık yemeyi düşünüyorum
Öğle yemeğinde light ton balığı (protein açısından oldukça zengin) yemeyi düşünüyorum (Normal tonda yağ 8g iken light tonda ise 0.4g)
Tüm öğünler için önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
Yağ yakmak , kaslanmak ve baklavaları ortaya çıkarmak için öğün tavsiyeleriniz neler?
Sabahları mantar ve %0yağ sütle (protein açısından zengin oldukları için) omlet hazırlamayı düşünüyorum ama kaç yumurtadan olmalı onu bilmiyorum (kolestrol gibi zararları var) . Ayrıca kullanılacak yağ ve pişirme şekli nasıl olmalı sizce?
Ara öğünlerde bir avuç fındık yemeyi düşünüyorum
Öğle yemeğinde light ton balığı (protein açısından oldukça zengin) yemeyi düşünüyorum (Normal tonda yağ 8g iken light tonda ise 0.4g)
Tüm öğünler için önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
