Arkadaşlar merhaba. Henüz 16 yaşındayım. Biliyorum belki bu yaş spor salonuna yazılmak için biraz erken olabilir ama başlamak istiyorum. En azından kendime özgüvenim gelir diye düşünüyorum. Ayrıca çok güzel bir uğraş gibi. İstanbul Pendikte oturuyorum. 1.80 boyum var. 73 kiloyum. Sizlerden Pendikte bir spor salonu tavsiyesi istiyorum. Ayrıca ekstra vereceğiniz bilgilere de şimdiden teşekkür ederim. Ne gibi bir yol izlemeliyim?
Vücudum şuan böyle; (Hiç bir şekilde elime 1 dumbell bile almadım. Biliyorum biraz kasmışım ama kas falan yok neye kastığımı bende anlamadım
)
Süre hiç önemli değil. Yıllarca da çalışabilirim. En azından şöyle bir vücut için yapamayacağım şey yok;
Biliyorum adonis çıkarmak zor bir şey. Aslında adonis olsa da olur olmasa da olur diye düşünüyorum.
Vücudum şuan böyle; (Hiç bir şekilde elime 1 dumbell bile almadım. Biliyorum biraz kasmışım ama kas falan yok neye kastığımı bende anlamadım

Süre hiç önemli değil. Yıllarca da çalışabilirim. En azından şöyle bir vücut için yapamayacağım şey yok;

Biliyorum adonis çıkarmak zor bir şey. Aslında adonis olsa da olur olmasa da olur diye düşünüyorum.