Yorumunuz için teşekkürler,evet ygs dersleri başladı şuan. Artık öyle yapmayı düşünüyorum gidip bilgi almak en sağlıklısı olurMerhaba Antalya'da oturduğum için yazıyorum
Körfez dershanesi hakkında pek bi bilgim yok ancak final dershanesi hakkında olumlu bir takım şeyler duymuştum.Bana sorarsan iki dershaneye de gidip bilgi edin, hangisi yakın geliyorsa başla.Ve bence biraz acele etmelisin çünkü lise 4lerin dersleri her iki dershanede de şimdiden başlamıştır diye düşünüyorum.Kolay gelsin.
İlk fikrim finale gitmekdi ama finale giden arkadaşlarımın yayınların çok zor olduğu gibi şeyler duydum dediğiniz gibi kaliteliyiz havası yaratıyorlar. Körfeze giden arkadaşlarımdan da yayınların sınava yakın olduğu daha iyi ders işlendiği gibi şeyler duydum. Yani kararsız kaldım ama daha yakın olan Körfez olarak görünüyor şuan. Teşekkürlermatematikçiydim bir zamanlar körfezde de bulundum finalde de..benim fikrim dersaneyi öğretmenler kaliteli yapar ama yayın ve işleyiş olarak körfez önde .çünkü yayınları kaliteli ve genelde sınavda çıkıcak tarzda ama fianelde ise biz kaliteliyiz havası yaratmak için kazık abuk subuk sorular çok var...