Fikrinize ihtiyacım var.

Ne yapayım ?

• Yağ yak sonra bulk yap.

Votes: 1 8,3%
  • Bulk yap sonra yağ yak.

Votes: 8 66,7%
  • Günlük alman gerekeni alarak yağ oranını düşür.

Votes: 3 25,0%

• Total voters
    12

eehfe4

Üye
Hocalarım yaklaşık 1 yıldır bu sporu yapıyorum ve şu an 2.yılıma başlayacağım sorum ise şu şu an 70-72 kiloda %14-15 yağ oranına sahibim bulka gireceğim ama ne zaman girsem bilmiyorum yağ yakıp bulka mı gireyim bulka girip yağ mı yakayım hangisi daha iyi olur benim açımdan ?
6-7 ay gibi bir bulk yapacağım hedefim 74-75 kg de %10-12 bfat olmak.

bence yağı daha aşşagıya çekmelisin 10civarına sonra dikkatli ve düzenli bir şekil de bulka girersen hedef kilona geldigin de karşılaştıgın vucut daha hoş ve tatmin edici gözükür ve tekrar define olmak için çok ugraşmazsın

zaten gıdımla kas var o yağ oranına inmeye çalışmak seni daha geri götürür yüzde 15 yağ oranı ve kas kütlesi düşük olan biri kas kazanmaktan başka şeyler için ciddi zaman kaybeder :/ yüzde 19 20 olsa hani herkes derdi yüzde 15 e kadar düşür öyle bulk yap diye

Kardeşim şu yağ oranını niye kafanıza takıyorsunuz hiç anlamıyorum sen zaten spora başladıktan sonra şunu farkediceksin ki yağ oranın düşerken kas kütlen artıcak tabi beslenmene dikkat edersen. Zaten hedeflediğin kiloya ulaştığın zaman ve kas adalen yeterli olduğu zaman definasyona giriceksin o yüzden şimdilik tabiki de bulk.

Arkadaşlar şu biceps omuz ve göğüs te ki damarları nasıl çıkarırım ?
Antrenmandan sonra hepsi çok hafif görünür hale geliyor ama çıkmıyor.
Kolumdaki yatay damar çıktı sadece dikey uzanan damarım çıkmadı :/
Her zaman gözüken damarı nasıl çıkartacağım?

Arkadaşlar şu biceps omuz ve göğüs te ki damarları nasıl çıkarırım ?
Antrenmandan sonra hepsi çok hafif görünür hale geliyor ama çıkmıyor.
Kolumdaki yatay damar çıktı sadece dikey uzanan damarım çıkmadı :/
Her zaman gözüken damarı nasıl çıkartacağım?
o damarların çıkması için yağ oranının baya düşük olması gerekiyor

Back
Yukarı