merhabalar 40 yaş bu spor için uygunmudur antrenörüm için sorun değil ama siz gençler
arsenal final oynar bence bu kuralar sonucu
fenerede tebrikler buraya kadarmış diorum:badgrin:
Fenerbahçe taraftarlarına şimdiden geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum ,
Buraya kadarmış,
Çeyrek final de büyük başarıdır,
Gs den sonra bir büyük güzide takımımızda çeyrek final havasını yaşayacak,
O havayı almak bile gurur olsa gerek bunca yıldan ve bunca yapılan transferlerde sonra :badgrin:
merhabalar 40 yaş bu spor için uygunmudur antrenörüm için sorun değil ama siz gençler
40 yaş Fenerbahçe-Chealse maçını izlemek için sorun değildir, bu tarz maçları izlerken biz gençlerde oldukça zor anlar yaşayabiliyoruz...
Bu düşünceler normaldir, başarımızın ürünü olan kıskançlıklar
Gs artık unutsun avrupada başarıyı,keşke yapsada bizleri sevindirse,hayal kırıklığından başka birşey yapmıyor,Seneye Türkiye kupasında bizi elersiniz ve bu size yeter..
Gs herşeyi kendi elleriyle bitirdi,yönetimin sayesinde, nerde o paralar,uefa kupası+süper kupada elde ettiği gelir nerede??
Tabiki yönetim yedi hepsini ve takımı bu duruma getirdi, hiç demeyin;sizin takımdaki para bizde olsa sizdeki oyuncular bizde olsa şunu yaparız bunu yaparız vs.. bir aralar sizdede vardı para değerlendirmesini bilemediniz...
Ben gsli değilim futboldan anlayan birisi olarak fenerbahçenin %99.9 elenceğini düşünüorum sadece ama top yuvarlak olduğu için %0.1lik bi pay bırakıorum tabii:lol: