Fazla miktarda kilo verme sonucu deri sarkması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar 10-12ay süre zarfında yaklaşık 35kilo verdim
vücutda yağlanmadan şikayetciydim ama bunların deri sarkması olabileceğini düşündüm
özellikle karın çevresinde çektikce uzayan ve 2.resimde göreceğiniz gibi boxer veya pantalon sıktığında o şekilde iz kalıyor
bunların çözümünün krem vs. olduğunu söylediler ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum
yorumlarınızı bekliyorum
024.jpg 025.jpg

Kremlerin bir işe yaramadığını okumuştum.Yapman gereken yağ oranını daha da düşürüp beklemek .Derinin kendini toplaması belki 1 yıl alır ve ya daha fazla.Buarada ağırlık kaldırırsan kütlede kazanırsın derin daha çabuk toplanır.Ama benim gördüğüm göbekte hala yağ var o yağ gitmedikçe deri kendini toplamaz, o yüzden yağ yakımına devam

Kremlerin bir işe yaramadığını okumuştum.Yapman gereken yağ oranını daha da düşürüp beklemek .Derinin kendini toplaması belki 1 yıl alır ve ya daha fazla.Buarada ağırlık kaldırırsan kütlede kazanırsın derin daha çabuk toplanır.Ama benim gördüğüm göbekte hala yağ var o yağ gitmedikçe deri kendini toplamaz, o yüzden yağ yakımına devam
hocam zaten son 6aydır ağırlık çalışıyorum her antremana başlamadan önce karın giriyorum
197boy 93kilo 19yaşındayım
günlük almam gereken proteini alıyorum
günlük aldığım kaloriyide 2000-2500arasında tutuyorum

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı