fazla kıl gelişimi engeller mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

wallace

Üye
sporcuların hiç birinde göğüs vs.de kıl yok bu sadece güzel gözükmek için mi yoksa spor anlamında bir karşılığı var mı? gelişim açısından.

Kaslı bir bölgeyi göstermek için kılları alıyorlar galiba benimde göğüs tarafında kıl var eğer iyi şekilde kas yaparsam bende alırım

Zack King Khan'ın resimlerine bak

@Bu---RocK öyleyse sıkıntı yok tabi bende geliştikten sonra almayı düşünüyorum.

@hogan adam bildiğin kılsız hocam anlamadım aradaki bağı.

kıl gücü azaltıyor,gelişimi engelliyor gibi söylentiler zırvalıklar bende duydum...benim bütüm vücudum kıllı,en çokda göğüslerim ama gelişim konusunda hiçbir sorun yok...kıllar sadece görüntü olarak biraz sorun çıkarır,kasların belirginliğini azaltır...ben göğsümdeki kılları kessem göğüs kaslarım kim bilir ne kadar belirginleşir :) ama kıyamıyorum.

@hogan hocam benimki zoomluk iş değil valla 100 metreden fark edilir cinsten :D

@body-ci iyi sevindim. ben iyi bir yer bulduğum an sıfırlarım. gözünün yaşlarına bakmam :D

bu kıl sorunu ne yazık ki ben de de var.
özellikle bel bölgesi aşırı.
ne yapıcam hiç bilmiyorum :S

kılın kas üzerinde etkisi yok olsada ölçülemez kadar değersizdir :D

o zaman saçımızıda keselim sakalıda kabak gibi gezelim ortada :D

herkes estetik açıdan kestiriyor heralde kıllı yüzücü hoş olmaz dimi * yanlız yüzücülerde şunu duymuştum suda sürtünmeyi azaltmak için kılları kesıyorlar kasla alakası yok yanı

vücütcularda kaslarını gösterıyorlar kıllardan gözukmeyen kasa juri oy vermezki:)

amator vg cilerde kaslarını göstermek ıcın kesıyorlar o kadar emek veriyorlar görsünler diye.

@-Doktor3- aldırmaktan başka çaremiz yok maalesef.

@Cidade de Deus teşekkürler dostum yeni başladığım için takıyorum böyle şeyleri :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı