Gladioman
Üye
Arkadaslar merhabalar forumunuza yeni uye oldum biraz arastirdim bulamadim tanisma bolumu var mi bilemiyorum varsada bizim acemiligimiz oldugundandir
sizlerin yardimina ihtiyacim var..
Yasim 34,6 aydir araliksiz v.g. (ilk olarak 15yasimda bu spora gonul verdim 2yil araliksiz devam ettim,belli surelerde toplamda 3yildan fazla v.g sporu ile ugrastim,2.5 yilda muay thai yaptim)yapiyorum bugun salondaki hocam antreman programimi degistirdi..
1)gogus-biceps-mide
2)sirt
3)omuz-arka kol-mide
4)bacak-mide
Benim asil sorum su bana yazdigi gogusprogrami su sekilde
1)bench press
2)bench fly
3)dumbell press
4)machine fly
5)incline bench press
6)cable crossever
7)incline dumbell press
8)incline fly
9)pullover
Ben bu programin cok agir oldugunu boyle calisan kimseyi gormedim dedim..
Gelisim gostermez bu antreman sekli ile vucut dedim,yok sen boyle calis salonda belli bir süreye gelen herkes boyle calisiyor dedi.
Ms.olimpia yarismacilari bile boyle birantrenman yapiyor mu merak ettim gorusleriniz nedir..
Salonumu degistirmeyi dusunuyorum bugun bu programi uygulamaya calistim salondan 3saatte ciktim hicbiryerim tutmuyor..[DOUBLEPOST=1502410266][/DOUBLEPOST]Hoca ile ben anlasamadim bir turlu
6 ay full body yaptim direk bu programa gectim fullbody programi yazmiyorum
onun yazdigi sayfa yetmez
ptesiden ,cumaya full antreman ctesi-pazar off yazdi
Ptesi:gogus-biceps
Sali:sirt sirt programi 9 hareket deadlift ve barbell rowda var
Carsamba
muz-triceps (triceps sali sirt gunundeydi ben israr edip omuz gununealdirdim 
Persembe:Bacak
Cuma:fullbody rutin bu sekilde olucakmis..
Eylulde uyeligim bitiyor yakinda salon yokolsa degistircem.

Yasim 34,6 aydir araliksiz v.g. (ilk olarak 15yasimda bu spora gonul verdim 2yil araliksiz devam ettim,belli surelerde toplamda 3yildan fazla v.g sporu ile ugrastim,2.5 yilda muay thai yaptim)yapiyorum bugun salondaki hocam antreman programimi degistirdi..
1)gogus-biceps-mide
2)sirt
3)omuz-arka kol-mide
4)bacak-mide
Benim asil sorum su bana yazdigi gogusprogrami su sekilde
1)bench press
2)bench fly
3)dumbell press
4)machine fly
5)incline bench press
6)cable crossever
7)incline dumbell press
8)incline fly
9)pullover
Ben bu programin cok agir oldugunu boyle calisan kimseyi gormedim dedim..
Gelisim gostermez bu antreman sekli ile vucut dedim,yok sen boyle calis salonda belli bir süreye gelen herkes boyle calisiyor dedi.
Ms.olimpia yarismacilari bile boyle birantrenman yapiyor mu merak ettim gorusleriniz nedir..
Salonumu degistirmeyi dusunuyorum bugun bu programi uygulamaya calistim salondan 3saatte ciktim hicbiryerim tutmuyor..[DOUBLEPOST=1502410266][/DOUBLEPOST]Hoca ile ben anlasamadim bir turlu

Ptesi:gogus-biceps
Sali:sirt sirt programi 9 hareket deadlift ve barbell rowda var
Carsamba

Persembe:Bacak
Cuma:fullbody rutin bu sekilde olucakmis..
Eylulde uyeligim bitiyor yakinda salon yokolsa degistircem.
Son düzenleme: