Fazla deri nasıl gider?

öncelikle selamlar
ben 18 yaşında 175 e 68-70 kg ölçülerim
10-15 yaşlarımda 80 e kadar çıkmışlığım var şuan zayıfladım yaklaşık 1 senedir hayat elverdiği sürece (ygs siydi lys siydi okuluydu) ağırlık çalıştım vücudumu biraz toparladım fakat dediğim gibi 2 ay salona gittim çoğunlukla evdeki ayarlanabilir dambelllarla bu sitedeki evde çalışma programını uyguladım 2 ay öncede piyasada ki barlfiks aletini aldım kapıya takamadığımdan (kapı tartmaz) duvara monte edicem matkap bulamıyorum :(. neyse konumdan çok saptım şuanda hala lys ye hazırlanıyorum fakat birgün mutlaka vucut çalışmaya başlıcam fakat vücudumda ki fazla deriden nasıl kurtulucağımı bilmiyorum; öncelikle deri mi yağ mı nerden ayırt edebiliyosun diceksiniz elimle sıktığımda acı hissetmiyorum yani bildiğiniz deri :)
karın ve bel kısmımda oldukça fazla deri var. Bu deri fazlalığını nasıl giderebilirim kardiyoya mı girmeliyim yoksa ağır karın antrenmanları ve vucut çalışarak zamanla oturur mu vücut? ve bu sınav döneminde vücudum için ne yapabilirim? malum test çözmektek kalçamız düzleşiyor :)
çok uzattım şimdiden yardım eden herkeze teşekkürler.

Deri fazlalığı olur mu hiç:) Yağdır o, sen kilo verdikçe deride kendini toplayacaktır. Yağ olmadan vücut kendiliğinden deri büyütmez:)

Conicon'un söylediklerine katılıyorum.
Kardio yolu gözüktü arkadaş günde yapacağın 25 - 20 dk koşu bile amacına ulaşmaya yardımcı olacaktır ..

Back
Yukarı