Fazla öğün yiyorum

Merhabalar arkadaşlar.

Boyum 174 kilom 53.
Sabahları
Evde yarım ekmek, zeytin, yağlı peynir, reçel yada haşlanmış yumurta
Dışarda 2 3 poaça yada 1 simit (Günde iki kere kahvaltı yapıyorum)
Öğlenleri
Sulu yemek, pilav, yoğurt, tatlı, yarım ekmek
Akşamları
Sulu yemek, yarım ekmek
Gece
Çikolata ve 2 litreye yakın kola tüketiyorum.

Tüm gün beslenmem bu şekilde neredeyse. 53 kiloya 3 ay önce düştüm ve hala aynıyım. Kilo almakta aşırı derecede zorluk çekiyorum. Daha önce bu tarz başlıklar açılmış ama beslenme şeklini yazan olmamış. Bu nedenle yeni bi başlık açma ihtiyacı duydum. Bana sağlıklı bir öneriniz varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Bu şekilde sağlam göbek yapmanız lazım aslında :) günlük yaşantınız nasıl ? Ne iş yapıyorsunuz hareket spor durumu ne? Yaş kaç? Hiç doktora gidip kan tahlilleri yaptırdınız mı? Şeker ve tiroid sorunu var mı? Bunlar belirleyici olur bence

Bu şekilde sağlam göbek yapmanız lazım aslında :) günlük yaşantınız nasıl ? Ne iş yapıyorsunuz hareket spor durumu ne? Yaş kaç? Hiç doktora gidip kan tahlilleri yaptırdınız mı? Şeker ve tiroid sorunu var mı? Bunlar belirleyici olur bence

İşim çok hareketli. Doktor herhangi bir sorunum olmadığını söylüyor midemin küçük olması dışında. Yaşım 32

Bence ekmekleri tam buğday ekmeği ile değiştirirseniz daha sağlıklı olur, sabahları bir yumurta daha fazla yiyebilirsiniz, tereyağ ekleyebilirsiniz . akşamları bulgur pilavı yada makarna ekleyebilirsiniz. Kola sağlıksız onu çıkarabilirseniz iyi olur. Bütçenize yük olmayacaksa gün içerisinde kuruyemiş tüketebilirsiniz öğünlerden sonra 100 gr civarı, akşam çikolata bitter olursa daha sağlıklı olur yada kuru incir yada kayısı ceviz ile tüketirseniz hem sağlıklı olur hem kaloriyi arttırmış olursunuz.

Back
Yukarı