FasT -- Poz Video Yaş 15 Kilo 57

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FasT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FasT

Üye
Poz vermeyi iyi bilmiyorum inşallah öğreneceğim. 2 Haftadır spor salonuna gidiyorum. Bundan daha önce evde 3haftalık çalışmam vardı. Hangi bölgem neye göre geri kalmış belirtirseniz ve bu konuda tavsiye verirseniz sevinirim.
http://www.metacafe.com/watch/2271229//

Her bölgede 5 haftalık çalışmadan çok daha fazlası var.
Bu kiloma göre her bölge eşit mi? Onu soruyorum. Daha dolgun göğsüm olması gerektiğini düşünüyordum. Acaba çalışmamdan mı kilomdan mı?

5 haftadan ne bekliyorsunuz. Zaten vücudunuz 5 haftadan çok daha fazla gösteriyor. Onun dışında yorum yaparsam göğüste hacim eksik. Ama 5 haftada o göğüs bile çok iyi.

Definasyon dan dolayı kaslar ortaya çıkmış. Ama hacim eksik. Daha çok derinlik vermelisin. Onun için de protein ve karb alımını arttır.

Trapezler ve tricepsler güzel. Bicepsi kanat ve sırt çalışmalısın. Heralde spor olarak sadece body ile uğraşmıyorsun. Bu vucut bunu belli ediyor. Bi dengesizlik göremedim. Her bölgen kilona göre eşit ama göğüslerin alttan biraz daha göstermesi lazım. Alt göğüs iyi olur.

daha yeni başlamana rağmen gelişim güzel. yağ oranın düşük olduğu için kaslar kendini çok güzel belli ediyor... hacim yönünden çok eksiksin.. yağlanmadan kilo almaya çalışırsan senin açından daha iyi olur... eksik bölgelere gelince; göğüsün zaten sende biliyorsun eksik olduğunu... sırtında da eksikler var ama tekrar söylüyorum henüz yeni başlamana rağmen güzel ve temeli sağlma bir vücdun var.. bunu şekillendirmek ve büyütmek senin elinde... inşallah başarılı ve istediğin vücuda ulaşırsın..

Poz vermek için neden bu kadar erkenci davranıyorsunuz anlamıyorum.

Ölçülerimi 1 hafta sonra hocam alacak..

2. Aya başladım
Ölçüler
110 Omuz
90 Göğüs
36 Kol
Kilo 55

oncelikle yasın cok genc; bu da saglam bir altyapının ardından cok iyi bir gelisme saglayabilirsin.
bolgeler dengeli ama hacim eksik bunun icin kendine saglam bir beslenme programı hazırla, ve buna uy. bunun haricinde antreman baslangıclarında en azından bir set barfiks gir. bu catının gelisiminde fayda saglar. su anda iyi duruyor olabilir ama bunun ustune kas insa edeceksen biraz gelistirmeye ihtiyacın var.

oncelikle yasın cok genc; bu da saglam bir altyapının ardından cok iyi bir gelisme saglayabilirsin.
bolgeler dengeli ama hacim eksik bunun icin kendine saglam bir beslenme programı hazırla, ve buna uy. bunun haricinde antreman baslangıclarında en azından bir set barfiks gir. bu catının gelisiminde fayda saglar. su anda iyi duruyor olabilir ama bunun ustune kas insa edeceksen biraz gelistirmeye ihtiyacın var.
Öncelikle teşekkür ederim. Ben de antreman öncesi hareket önerisi isteyecektim sormadan söylemişsiniz :).. Barfiks eller bana bakarak mı karşıya bakarak mı ve omuz barfiksi mi ?

ben 15 yaşında "kas" ın ne demek olduğunu bilmiyordum, sen vücut geliştiriyorsun! helal olsun sana tebrik ederim, ancak sanki o kollar bana 5-6 haftada inşa edilmiş gibi gelmedi... Sanki bana güreş sporu ile uğraşıyormuşsun gibi geldi, çünkü senin gibi küçük yaşlarda güreş yapan sporcuların vücutları da benzer yapıda oluyor... buradaki hocaların tavsiyelerini ve kendi spor salonundaki hocalarının tavsiyelerini iyi dinle, daha çok gençsin ileride çok başarılı bir sporcu olabilirsin! iyi çalışmalar diliyorum...
Saygılar!

Aslında Body 20 yaş altı için sakıncalı bir spor Vucutda boy uzama ve Gelişme durumlarında Body sporu araya Giriyor ve Boy uzadığında gelişen kaslar kemikleri kasarak Boy uzamasına engel oluyor bu doktorlar tarafından Kanıtlanmış bir yorumdur

Vucut guzel yani hic bakmadan 3-4 ay geride birakmis en az dedim ama 5 hafta demissin her halde baska bir isle sporla ugrastigindan dolayi tebrik ederim.

Ama bence sende birseyler oldugunu biliyorsun ve o yuzden 5 haftalikken video cekmissin.

Öncelikle teşekkür ederim. Ben de antreman öncesi hareket önerisi isteyecektim sormadan söylemişsiniz :).. Barfiks eller bana bakarak mı karşıya bakarak mı ve omuz barfiksi mi ?
karsıya bakarak, genis tutus seklinde antremandan once 3*8 seklinde eger bunu yapamıyorsan 3 set yapabildigin kadar. bu sekilde catını genisletebilirsin. tabi ki beslenmene ayrıca dikkat etmelisin bir hareket bile olsa antremana eklenen hareket sayısı ihtiyacın olan enerjide artıs demektir.

sana zahmet çalan şarkının adını yazarmısın arkedeş

Back
Yukarı