FleXoR dedi:Daha önceden buna yakın konu vardı fakat kaynadı
Ben başlıyorum
Farklı yönlerim türk sanat müziği dinlemek küldir hicazkar nihavent ve uşak makamları tercihim
Ayrıca ahşapa şekil vermek diğer farklı bir yönüm
muscled_girl dedi:Benimde aşırı düşünme gibi bi yönüm wardır herkesede acayip gelir..
Mesela camdan bakarım bi araba görürüm kim sürüo,nereye gidio,heycanlı mı,üzüntülü mü,sewinçli mi,ne düşünüo ws..
Balkonda asılmış çamaşır görürüm kim giyio,onu giyip kim bilir nerelere gidio,onunla ne kdr ağlamış,ne kdr gülmüş ws...
:lol:
muscled_girl dedi:Benimde aşırı düşünme gibi bi yönüm wardır herkesede acayip gelir..
Mesela camdan bakarım bi araba görürüm kim sürüo,nereye gidio,heycanlı mı,üzüntülü mü,sewinçli mi,ne düşünüo ws..
Balkonda asılmış çamaşır görürüm kim giyio,onu giyip kim bilir nerelere gidio,onunla ne kdr ağlamış,ne kdr gülmüş ws...
DaFFy dedi:muscled_girl dedi:Benimde aşırı düşünme gibi bi yönüm wardır herkesede acayip gelir..
senin bu yönün bana prison break dizisindeki michael scofield karakterini hatırlattı :lol:
ben de buluşmaya her zaman en az 10 - 15 dk erken giderim ve çevremdekilerin benden yapmamı istedikleri en ufak bir şeyi bile unutmam![]()
BaBe ShaQ dedi:Hmm..Şöyle başliim..
-Eşşek kadar hatun olmama rağmen,deve gibi boyuma ve iri cüsseme bakmadan vucut esnekliğime ve dengeme son derece güvenerek amuttan köprüye düşme,ayak bileğini enseye değdirme,Spagat ve denge tahtasında flik flak denemeleri
-Su balesi figürü denemeleri
-Muscle Car foto,oto dergileri arşivi,tapma boyutunda chooper sevdası,
-Toplamda 127 kiloluk Orjinal CD arşivi(Single albümler de dahil ve hepsi yabancı),
-Su altı gezintisi (Çift bröveliyim ayıptır sölemesi ve hala bröve imzalatıcak birini arıyorum)
-Elektronik cihazların içini açma ve sonunda vida arttırarak çalışır hale getirme (Tv ve elektrikli soba denemem de başarılı olmuştur,Pc kasasıyla akrabayız zaten hergün açıp kapatmaktan)
-Hızlı araba kullanmak,ışıkta el freniyle kalkıp patinaj çektirip herkesin "yuuuhh"der gibi bakmasını sağlamak
-Futbol,Özellikle Amerikan futbolu,Basketbol ve sporun her dalının yayınları ve maçlarını izlemek,
-Ülkenin hararetli zamanlarında körükleyici siyaset konuşmaları,
-Tıbbi konulara eğilim ve ilaç prespektüsü okumakla geliştirilmiş Latince
-Yağlıboya tabloda TR Birinciliği ve peşisıra gelen bi sürü ödül,küstürülmüş ve uzun zamandır konuşturmadığım resim yeteneğim,
-Yöresel Halk Dansları sevdası ve ekiplerimle gelen birsürü ödül..Ege yöresi türküsü çaldığı her yerde oynayabilecek kadar deli cesareti,harici olarak çok iyi bir müzik kulağıyla gelen Salsa,Rumba,Hip-Hop tarzına ayak uydurma,
-Bu müzik kulağına binayen,Eski mesleğim olan Dj'liğe ihanet etmicek kadar evde mix çalışmaları,ve sayısız yurtdışı araştırmaları..
-Tazı gibi bir burun ve kokunun neye ait oldugunu ispatlayana kadar çokbilmişlik(Özellikle parfümler)
-3-5 sevdiğim insanla Beyaz peynir-Kavun-Rakı,ya da rakı-balık kombinasyonları
-Nargile tutkusu(Denize karşı olursa süper olur )
-Orjinal ama içi boşalmış parfüm şişesi,içki şişesi,yabancı sigara kutusu (paket değil)biriktirmek,
-Nescafe fincanıyla TR kahvesi sempatizanlığı,
-Herşeyi bol bol yaşarken,Yalnızlığa alışmaya çalışma girişimleri..Eskiden fobi olan ama artık hobi olan Yalnızlığım
-Samuraylarla ilgili herşey..Yaşamları,disiplinleri,filmleri,kostümleri,hırsları,bir de kılıçları..
Ayaz dedi:Benden de beklenilcegini pek sanmiyorum, onu birak söyleyince inanildigini da pek sanmiyorum anca denk gelecek de kendi gözlerinle hepsi birer birer görecekler
7 yasinda keman egitimi almaya basladim..6 yil kadar aldim..
bebekligimden beri evde piyano duruyor, egitimi nialmis kadar caliyorum
gitar
baglama
yetecek kadar bateri
darbuka
nefesli aletlere hic yetenegim yoktur...
bir de daha önce söylemisimdir, 13 yil futbol oynadim bunun 7 yili Borussia Mönchengladbach'in altyapisinda..
saygilar
saydam dedi:Ayaz dedi:Benden de beklenilcegini pek sanmiyorum, onu birak söyleyince inanildigini da pek sanmiyorum anca denk gelecek de kendi gözlerinle hepsi birer birer görecekler
7 yasinda keman egitimi almaya basladim..6 yil kadar aldim..
bebekligimden beri evde piyano duruyor, egitimi nialmis kadar caliyorum
gitar
baglama
yetecek kadar bateri
darbuka
nefesli aletlere hic yetenegim yoktur...
bir de daha önce söylemisimdir, 13 yil futbol oynadim bunun 7 yili Borussia Mönchengladbach'in altyapisinda..
saygilar
ayaz valla senden tek kişilik orkestra kurulurmuş.