farklı protein tozlarını karıştırmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan opeh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

opeh

Üye
iyi günler arkadaşlar , elimde ultimate nutrition gainer + scitec + optimum whey +bsnytia 6 + weider creatin+ ironmaxx
protein tozları creatin ve carbo var,
bunları büyük bir kutuda karıştırmak istiyorum, bir zararı olur mu sizce? bi denemek istiyorum

büyük kutuda karıştırdıktan sondra günde 3 servis (sabah , spor öncesi ve sondrası ) ve animal stak bitince de pump ile desteklemeyi düşünüyorum
daha iyi bir kombine tavsiye edebilir misiniz ?

ürünlerin bi 6 ay kadar son kullanma tarihi kaldı , o yüzden böyle bir şey denemek istiyorum

hiçbir sorun olmaz istediğin gibi karıştır. Avatarda harika cennet mekan Abdülhamidi görünce ruhum aydınlandı.

Karıştır gitsin bişey olmaz gerçi.Sonuçta uyuşturucu sigara cart-curt yapmıyoruz.Alt tarafı poretein tozu.

2 tane whey veya hepsi whey olsa neyse de kreatin falan da var homojen karışması imkansız . Kreatin bir gün 10 gr gelir 3 gün hiç gelmez bu şekilde de verim sağlanamAz .

Opeh elimde 6 ürün var karıştırıyım mı diyor sizde karıştırın bir şey olmaz diyorsunuz .Madem öyle sizde alın 8 -10 tane ürün karıştırın için sonuçta cart curt değil alt tarafı toz ...?
Spor yapan insanları yanlış yönlendirmeyelim .

6 ürün ve küçük dozlar sen tutmuş 8-10 diğe sallıyorsun.Bu dünyada protein tozuna bir ilaç gibi bakan insanlardansın.Senle tartışmayacağım bile.Çünkü zihniyetinizi değiştirmek benim elimde değil.Size ALLAH akıl fikir versin der geçerim.

Opeh elimde 6 ürün var karıştırıyım mı diyor sizde karıştırın bir şey olmaz diyorsunuz .Madem öyle sizde alın 8 -10 tane ürün karıştırın için sonuçta cart curt değil alt tarafı toz ...?
Spor yapan insanları yanlış yönlendirmeyelim .
dünyada ikitürlü insan vardır birincisi birşeyi bilenler ikincisiyse bildiğini sananlar. Allaha şükür ikinci sınıftan değilim :) . Altıüstü supplemetleri birbirine karıştırmayı sanki atom fiziği gibi zor bir zanaat sananlarada diyicek kelimem yoktur :)

Allaha şükür ben insanları sınıflandırmıyorum .Her müslüman kardeştir.
Mademki protein tozu kullanmak atom fiziğidir sizde ürün kullanırken satın alırsınız 6 ürün onları bir kovaya bocalayıp öylece kullanırsınız bende buradan afiyet olsun derim.
Kendi kullanmadığınız yöntemleride başkalarına tavsiye etmemiş olursunuz .İnsanlarıda yanlış yönlendirmemiş olursunuz .

kreatini ve preworkout ürünlerini ayrı olarak kullanıyorum diğerlerini karıştırdım zaten hepsi kakolu , tatta hiç bir değişiklik yok aksine sürekli propakın kokusunu duymaktan sıkılmıştım böyle değişiklik oldu .
sanırım bi 15 kg kadar var 6 ay idare eder gibi.

O girişte yazdığınız tüm ürünleri birbirine karıştırdıysanız yazık etmişsiniz demektir. Çünkü nasıl karıştırırsanız karıştırınız homojen bir dağılım söz konusu değildir. Siz bir porsiyonda gereğinden fazla kreatin veya karbo alabilirsiniz. Yada vücudunuzun sindirebileceği proteinden daha yüksek miktarda protein alarak gereksiz yükleme yapmış olabilirsiniz. Bu kadar ürünün son kullanma tarihi yaklaşıyorsa ona göre bir kullanım periyotu gerçekleştirilebilirdi. Kişisel yorumum ürünlerden alacağınız verimi azalttığınıza dairdir.

Back
Yukarı