Farklı bir hacim antremanı

EdgeVII

Üye
Selam,
1 hafta sadece bacak haftada 5 gün
1 hafta üst bölge haftada 5 gün
1 hafta sadece bacak haftada 5 gün
1 hafta sadece üst bölge haftada 5 gün

şeklinde çalışmanın avantajları dezavantajları nedir? Bilen arkadaşlar aydınlatabilir mi,böyle bir antreman sistemi denemek istiyorumda.

nerden edindin bu bilgiyi bilmiyorum ama kesinlikle çok yanlış.
üst bölge çalışırsın bir hafta tamamda.1 hafta bacak çalışmanın imkanı yok.deneme bile bence 2. bilemedin 3. bacak antremanında evin yolunu şaşırırsın :)
sonuçta bildiğin gibi recovery denen bir olay var.haftada 5 gün bacak girsen ki giremezsinde girdiğini varsayarsak bacakların güçlenmez aksine güçten düşersin.hacim kaybedersin.yani tamamiyle zarar.

aynı şey üst içinde geçerli tabiki.

bence bilindik yoldan şaşma :)

Bunu uygulayan biri varda 1 aydır böyle calısıyor üst bölgesi çok iyi gelişti şaşırdım yani,güzel bir sıçrama yaptı

Hatta üst bölgeyide sanırım 1 hafta kol-sırt - 1 hafta omuz-göğüs seklinde calıstı. bacaklarını görmedim bilmiyorum ama üst bölgesi çok iyi topladı şaştım kaldım.

bu tıp programlar cok yanlıs bıkere adam gıbı antrenman yapan adam bence en az bı 3-5 gun orayı tekrar adam gıbı calsıtramaz

eger uzun soluklu bır proram ıstıyorsanız heavy duty buna cok uygundur bıraz arastırma yaparsanız daha detaylı ogrenırsınız

bn bu sıstemle calısırm hep ornegın gogus ayın 1 nde calıstım tekrar gogus calsmam ayın mın 10 unu bulurdu . a bu sısıtemı uygulmak oldukca zordur ama uzun solukludur . arda uzun aralar verılır . ben sakatlık yasıyana kadar hep bu sekılde ve negatıf tekrarlı calıstım gercektende cok memnundum

ama bu program hem bır ıse yaramaz hemde bacak kutlesını mahfeder

ilk başlarda çok iyi gelişir 1-2 hafta içersinde ama sonra gelişim aylarca durur bizim salonda biride sıf göğüs çalışıyo 2 hafta geliştirmişti aylardır göğüs kısmı aynı gelişim yok ama anabolic halo gibi recovery ürünü kullanırsan ayrı tabiki

Bana da bir bölge üstüne çok yükleniliyor gibi geldi , özellikle bir hafta bacak çalışmak arkadaşların da dediği gibi artı değil , eksi getirir ...

sultanmehmed kesinlikle haklısın. Ama programa biraz düzeltme yapılırsa iyi olabilir. Tabii 1 hafta bacak çalışın demiyorum ama old school bodybuilding gibi mesela üst vücuda birgün sadece itme diğer idmanda çekme gibi bir antreman. Bacaklarda da birgün ön bacak, diğerinde arka, 3.de yüksek tekrarlı kondisyon gibi birşeyler olabilir ama ben bunu bile kas kaybettireceği için yapmam.

Sanırım antreman sistemi o şekilde, bir gün kalf yapıyor mesela bir gün lungh ve leg curl bir gün press veextension bir gün squat ve farklı bir hareket gibi gibi.

Ant.sistemi bu şekilde olsa bile , kişiye getiriden çok götürü sağlayacağı apaçık ortada..
bacak gibi büyük kas grubu kendini toparlaması için en az 72 saat dinlendirilmelidir...
Siz bacağa yüklenirken , üst vücuta 1 hafta ant.yaptırmayarak geriye gitmiş olursunuz..

Back
Yukarı