Öncelikle merhaba ben forumda ve sproda yeni sayılırım internette çok çeşitli yumurta tarifi gördüm beyazı yemekden şikayetçi olan çok ve yulaf yemekdende öyle bu yüzden kendim bişi düşündüm ve denedim gayet başarılı ve severek tüketilen bişi çıktı ortaya umarım sizde beğenirsiniz proteini ölüyormu ölmüyormu bilmiyorum ama bilen varsa yine yoruma yazabilir teşkkürler 
Kahvaltı niyetine bunu kullanıyorum yanlışmı bilmiyorum yanında 1 bardak süt ve biraz ekmek
Malzemeler = 4 adet yumurta 6 7 yemek kaşığı yulaf ezmesi 3 yemek kaşığı tuzsuz lor peyniri
4-adet yumurta bi kaseye kırıyoruz güzel bi şekilde karştırıyoruz ardından 6 7 yemek kaşığı ( size kalmış ne kadar olduğu yediğiniz kadar ) yulaf ezmesi (Eti Life lif ) ilave ediyoruz karıştırdığımız kaseye daha sonra tekrar bi karıştırdıkdan sora 3 yemek kaşığı tuzsuz yağsız lor peyniri ilave ediyoruz (buda size kalmış yediğiniz kadar ) tekrar karıştırıp bırakıyoruz daha sonra tavaya çok az bi zeytin yağı göz kararı az olucak kızarcak kadar yani koyuyoruz ve hazırladığımız karışımı zeytinyağlı tavaya döküp 5 dakika kızarmasını bekliyoruz Bu arada tuzda ilave edin az tat açısından 5 dakika bekeldikden sonra muhtemelen pişicektir altı kızardıysa anlayın ki olmuş umarım yararlı olmuştur teşekkür ederim şimdiden yorumlarınızı bekliyorum afiyet olsun
))
Biraz yemiştim üzerinden aklıma geldiniz çekiyim dedim

Kahvaltı niyetine bunu kullanıyorum yanlışmı bilmiyorum yanında 1 bardak süt ve biraz ekmek

Malzemeler = 4 adet yumurta 6 7 yemek kaşığı yulaf ezmesi 3 yemek kaşığı tuzsuz lor peyniri

4-adet yumurta bi kaseye kırıyoruz güzel bi şekilde karştırıyoruz ardından 6 7 yemek kaşığı ( size kalmış ne kadar olduğu yediğiniz kadar ) yulaf ezmesi (Eti Life lif ) ilave ediyoruz karıştırdığımız kaseye daha sonra tekrar bi karıştırdıkdan sora 3 yemek kaşığı tuzsuz yağsız lor peyniri ilave ediyoruz (buda size kalmış yediğiniz kadar ) tekrar karıştırıp bırakıyoruz daha sonra tavaya çok az bi zeytin yağı göz kararı az olucak kızarcak kadar yani koyuyoruz ve hazırladığımız karışımı zeytinyağlı tavaya döküp 5 dakika kızarmasını bekliyoruz Bu arada tuzda ilave edin az tat açısından 5 dakika bekeldikden sonra muhtemelen pişicektir altı kızardıysa anlayın ki olmuş umarım yararlı olmuştur teşekkür ederim şimdiden yorumlarınızı bekliyorum afiyet olsun

Biraz yemiştim üzerinden aklıma geldiniz çekiyim dedim
