FA Nutrition Xtreme Napalm PWO hakkında

1haftadır kullanıyorum şuan, mojito aroması efsane diyebilirim. Karıştırıp içtikten 15-20dk sonra inanılmaz bir karıncalanma oluyor vücudunuzda ve olumlu yönde antrenmana odaklıyor sizi. Pump etkiside fena değil kesinlikle fiyat/performans açısından çok iyi bir ürün. 88servis daha ne istiyorsunuz :)

Ben de dün ilk defa kullandım. Biraz karıncalanma oldu. Öyle pek etkisini göremedim. İlk setlerde biraz işe yaradı. Pump etkisi de pek yoktu. Bakalım önümüzdeki antrenmanlarda nasıl tepki verecek vücut. Amerikan pasajından aldım ürünü. Sonradan farkettim xtreme yerine xtem yazıyor ürünün üzerinde ve bazı yazılar yok kutuda. Sahte ürüne mi denk geldik acaba? Barkod ve qr kodu okuttum ürünle eşleşti ama...

Şuan kullanıyorum. 88 servis var 1 kaşığı yetiyor. Bence 10/8 lik bir ürün. Napalm bence tam bir fiyat-performans ürünü. Zaten pre workout deyince aslında jack 3d den başkası yalan ama malum karaborsa artık jackler.Merak edenlere detaylı bilgi verebilirim. Ürünün fiyatı 140 tl bu arada

Bende kullanıyorum çok memnunum ayrıca bir şey keşfettim soğuk suyla karıştırınca daha iyi etki ediyor sizlerde de aynı şey mevcut mu denediniz mi ?

Doğrudur, soğuk su her zaman iyi oluyor, nox kullanmadığım zamanlarda 3 paket sade nescafeyi soğuk su ile içerdim gayet iyi olurdu. Bu arada, ölçeği direk ağıza gümletip, üzerine soğuk su içmeyi deneyin. Öyle yapınca dahada etkisi artıyor.

son dönemlerde kullanan oldumu hiç? güncel yorum alabilirmiyim varsa, bir aralar topraklanma ciddi sorun olmuş düzeldimi bilen varmı.

Back
Yukarı